Napsat recenzi

UBYTOVNA EUROPA BEACH

Recenze hotelu Europa Beach Hotel *** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 1,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 309x
Recenze se líbila: 414 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vrátili jsme se dnes ráno, ještě než vybalíme věci z kufru, musíme se podělit o zážitky. Veškeré uvedené informace jsou z vlastní zkušenosti, nejsou přehnané, pouze realita! Pokud chcete vyzkoušet, vyzkoušejte. Za své peníze však dostanete kvalitu špatné ubytovny a nenajíte se.

Ubytování  průměrně (1,1/5)

Ubytovací jednotky opotřebené, zašlé, špinavé, neuklizeno. Vše funkční kromě klimatizace, která nefungovala. Důvod? CHYBĚL VÝMĚNÍK NA ZDI!!! Na dotaz nápravy obsluha záhy přestane komunikovat a rozumět. Když jsem recepčního vytáhl před hotel, abych mu ukázal, že ven místo výměníku klimatizace čouhají pouze dráty, stál si na svém, že klimatizace je OK. Po dvou dnech a s pomocí delegátky nám pokoj vyměnili, v tomto pak fungovalo všechno. Fotky hotelu a jeho okolí, které naleznete na internetu, NEODPOVÍDAJÍ SKUTEČNOSTI - foceny jiné pokoje, jiný nábytek jídelny...

Strava a stravování  průměrně (1/5)

Vegetariánská strava. Zřejmě nesnězené zbytky odněkud jinud, jen 2x za pobyt minimální porce masa, jinak sója. 1x za pobyt ryby, které značně zapáchaly ( pozor, ne rybinou, ale zkažeností ). Jediný účastník dovolené, který tyto ryby ochutnal, pak dva dny prozvracel. Margarín z roku 2010. Bylo na denním pořádku, že pokrmy nesnězené na snídani byly vmíchány do obědu, nesnězené zbytky obědu byly vmíchány do večeří. Nabízená odpolední svačina neexistovala, pouze jednou talíř s melounem ( maličkost, toto se dá přehlídnout ).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,1/5)

Kromě inzerovaného minibaru kompletní vybavení ( alespoň v našem druhém pokoji ) - klimatizace ( jiným nefungovala, byla hlučná jako pračka nebo chybělo ovládání ), fén, větrák, WC, sprcha, umyvadlo, skříně bez poliček ( nevybalíte se ). Personál hotelu nekomunikativní, NEKVALIFIKOVANÝ, nechce rozumět, na reklamace nereaguje nebo se vymlouvá.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Blízko hotelu ( nesporná výhoda ), pláž slušná, celkem čistá, na pláži si můžete natočit chlazené nápoje ( voda, sirup ), slušná lehátka, některá se slunečníky, užší vchod do moře, kde si dávejte pozor na nerovné dno ( v mnoha místech skály, nebezpečí úrazu - jen zkušenost ). Na dovolenou jsme jeli za mořem, které bylo teplé a čisté - nezklamalo.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Některé pokoje s výhledem na moře, jiné na sousední oloupanou zeď jiného hotelu, další na jiný hotel. Před hotelem komunikace, která svým provozem nerušila pobyt, autobusová zastávka 100 metrů, centrum cca. 3 km. V blízkosti pár základně vybavených marketů.

Celkový dojem  průměrně (1,1/5)

Pokud jedete na dovolenou za mořem a sluníčkem, užijete si. Pokud se na dovolené chcete najíst, občas dobře napít, nechcete spát v hotelu s úrovní slabých 2* a chcete se občas dobře vyspat, volte něco jiného. Hotel, jeho služby a personál hodnotíme velmi negativně, neuspokojil.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání