Napsat recenzi

ušlo to

Recenze hotelu Sealine Hotel Bonapart *** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 171x
Recenze se líbila: 239 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

ušlo to, protože cena za dovolenou po slevě byla příznivá. Za plnou cenu by zájezd rozhodně nestál. Mám srovnání z jiných hotelů a all inclusive zde bylo velmi slabé. Už bych také nezvolila městský hotel, neměla jsem představu, že běžné domy budou v těsném sousedství. Za téměř 3 hodinovou cestu z letiště to také to nestálo.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Je znát, že hotel už něco pamatuje,společné prostory, jídelna. V pokoji malá koupelna. Byli jsme spokojeni s úklidem. Stísněný prostor u bazénů.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

denně se opakující nabídka jídel až na malé výjimky žádná pestrost. Nekvalitní nealko nápoje. Odpolední občerstvení jen stále stejné sladké pečivo, bez ovoce, zeleniny. omezená nabídka alko nápojů, platby za míchané nápoje.

Pochvala za dobrou kávu i když z automatu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

personál byl ochotný, milý, velká snaha komunikovat i česky. Bazén s tobogánem byl pro menší děti nevhodný, velká hloubka. Pak už jen brouzdaliště. Bez možnosti sportu a žádný animační program. 2 slabší kulturní programy.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Hotel bez vlastní pláže. Odvoz na vzdálenou pláž Kleopatra byl v pohodě.Pokud jsme tam jeli, přišli jsme o polední jídlo v rámci hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Pláž písečná, pozvolný vstup,ale po pár metrech kamenné plochy. S větší opatrností je vhodná i pro děti.

Moře i koncem září teplé.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Městský hotel, tedy obytné domy v těsné blízkosti. Výhled jsme měli do oken a balkonů domů.Za pohled stál jen kopec s hradbami. K ulici s obchody asi 8 minut. Dobrá dostupnost bankomatů. Velká ochota prodavačů a snadná domluva i česky. Na procházky nebylo moc kam, v blízkosti spíše nevzhledná zákoutí s odpadky.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkové zklamání po úmorné cestě.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání