Napsat recenzi

Hotel Nergiz Alanya - nebrat!!!

Recenze hotelu Barhan Hotel *** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 97x
Recenze se líbila: 240 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedna velká katastrofa, hotel = ubytovna pro bezdomovce!

Ubytování  průměrně (1/5)

koupelna špinavá, plesnivá, smrad z kanalizace, který se nedal vyvětrat, fén pamatoval válku a nedal se použít, vůbec jsme nedostali ručníky.

Strava a stravování  průměrně (1/5)

jídlo max. pro psy a kočky, vše z polotovarů. Jedině dobrá pečená zelenina, ale když zbyla z oběda, byla i k večeři. Nedojezené nakrájené veky personál dával zpět na tácy. Masu se podobalo jen čevabčiči, jinak byly např. drůbeží játra a srdíčka se zeleninou nebo dokonce kuřecí žaludky se zeleninou. Jinak mleté rybí prsty a k snídani hranolky. "Maso" bylo jen jedno na oběd a večeři. Opravdu velký výběr!!! Káva z automatu pouze dva dny, potom se stroj rozbil a byla jen instantní káva a zalít teplou vodou.Pivo nalévali z 1,5 litrové PET lahve. Myslím, že i trestanci ve věznici mají lepší jídlo!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

Starý, neudržovaný hotel, všude smrad z kanalizace (nevyvětratelný!!), výtah fungoval jen občas, noční řev z blízké diskotéky do tří do rána, pan "majitel" arogantní, protivný, všude měl nějaký problém. Jediná recepční (Ukrajinka) byla slušná. Ostatní personál v restauraci dělal vše pro to, aby nám toho nemusel moc dát, takže nerozuměli německy, anglicky atd.

Bazén u "hotelu" - 2x5 metrů se špinavou vodou - koupání jen na vlastní nebezpečí!!Ostatní vyžití = 0.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž celkem dobrá, jemný písek, který se dostal úplně všude. Moře teplé, dost velké vlny. Lehátko a slunečník na pláži za poplatek. Obsluha v baru u pláže až vlezle dotěrný s nabízením nápojů.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Pod okny čtyřproudá silnice, kde je provoz i v noci a všichni pořád troubí. Obchodů v okolí dost a se vším.

Celkový dojem  průměrně (1/5)

Katastrofa, hotel se třemi hvězdičkami by měl mít alespoň nějakou úroveň!! Celkově bych sebrala všechny hvězdičky, poslala tam kontrolu z hygieny a celé to raději zavřela i s majitelem!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání