Napsat recenzi

Říjnový pobyt

Recenze hotelu Zita Beach Resort **** (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2019
Přečteno: 565x
Recenze se líbila: 264 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vybrali jsme ještě jako levné prodloužení léta..Jako hlavní dovolenou bych ho však nezvolila..Protoze to byla už druhá dovolená a za pár korun,moc sem to neřešila.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Čisto,uklizeno,trochu jako ve výkladní skříni..chybí zaclona,je jen těžký neprůhledný zaves.Takze buď tma,nebo na vás kouká úplně každý kdo jde kolem..V říjnu už nefunguje klimatizace..

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Hlady neumrete,ale žádná úplná sláva to není.Najite se.Dobre je pečivo.Kafe je snad nejhorší co jsem kdy měla možnost pít.Trochu pitnejsi vám udělají na baru ,ale u snídaně je to fakt hnus.Proto také půlka lidí sebou nosí do jídelny svoji kávu ve skleničkách.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Největší mínus tohoto resortu.Neusmeji se,několikrát došlo i k poměrně hrubému chování..ať na pláži nebo v jídelně.To že jim strcite baksiš ne vždy znamená,že se budou chovat jinak..Nejsem nijak náročná,ale po nekolika zkušenostech v Egyptě mám jiné zkušenosti.A tady asi ani nepomůže mluvit rusky.Jazykova bariéra je tady dost velká...angličtina a němčina nic moc.Francouzsky zase nemluvíme my

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Je to příroda,někdy víc,někdy míň ale pořád tráva.Snazi se,ale je to takový ztracený boj.Čiste moře jsme nezažili,a trávit čas u bazénu když jedu k moři opravdu nechci..

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Klasika domorodý bordylek..ale to je jejich boj.To mě tak netrápí.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Vzali jsme si vylet s cestovkou na Djerbu.Dalsi už bez soukrome taxikama.Takze jsme se zabavili.(bazary,solne plane,doky na výrobu lodi,přístav atd atd )Za ty peníze prodloužené léto.Podruhe už bych se nevrátila.Ani moře,ani jídlo ani lidi by mě zpět nelakali.Bylo to vcelku fajn,ale stačilo jednou.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 22 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zarzis - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání