Napsat recenzi

Totální hnus,zkažená dovolená

Recenze hotelu Lella Meriam Hotel **** (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 284x
Recenze se líbila: 190 čtenářům
Fotografie: 14
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Bar na pláži Bar na pláži
  • Bar u bazénu Bar u bazénu
  • Snídaně v 8,15 Snídaně v 8,15
  • Klimatizace Klimatizace
  • Snídaně v 8,15 Snídaně v 8,15
  • Jedno ze sezení u hlavního baru (hotel na 900 hostu) Jedno ze sezení u hlavního baru (hotel na 900 hostu)
  • Koupelna Koupelna
  • Výhled na moře Výhled na moře
  • Pití při snídani v 8,15 Pití při snídani v 8,15
  • Dětský nefunkční tobogán Dětský nefunkční tobogán
  • Oběd v 13,20 Oběd v 13,20
  • Oběd 13,20 Oběd 13,20
  • Oběd 13.20 Oběd 13.20

Nic horšího jsme nikde nezažili. Špína, smrad, neochotný personál.Nechapeme,jak si může cestovka dovolit toto vůbec nabízet.Spokojeni tu můžou být pouze klienti, co nebyli jinde nebo jsou z domova zvyklí na nevím co...Pokoj s výhledem dostanete ve sklepě, lednice nefunkční smradlavá, špinavé povlečení, bez odpadkové koše.Zapach a černá hmota z klimatizace..Všude vše udělané,aby si člověk nesedal, nejedl,nepil...Malý bazén a tobogan uzavřen,aby se plavčík nenadelal a aby se nesedelo u poolbaru, kde Vám s kysel.oblicejem a neochotou natočí něco do kelímků.Vsude málo sezení, lehátek.Nafukovaci hrad nafouknutý od rána přesně do 17hod., kdy se děti o něho pouze muzou popálit a pak vyfouknutý,aby se opět nesedelo u baru..Zazitek z jídelny se nedá ani popsat a ani tak dobře nafotit.Smradlave uzeniny, kyselé mléko, všude prázdno. Spinave stoly, boj o příbory.Sklo vraceli rovnou špinavé od hostů mezi čisté.Hlavni bar rada na min. 45min.,neochotný personál, vysmívajíci se do obličeje.Jidlo pořád stejne, když tedy něco bylo, různé zamícháme zbytky...Míchaná vajíčka ředěna z 80%vodou, na melouna jsme stáli jak ovce, vždy nakrájeno pár kousků a odchod krajejiciho s totalnim arogantním úsměvem,ať si pěkně počkáme...Bar na pláži se nedá ani popsat, to má lepší přístřešek prase domácí..Výměna Eur za jejich menu a půjčení ručníků na pláž nadlidský výkon...Na pláž jdete smradlavym podchodem. Pláž špinavá a moře tez. Už tu ani neřeším, vytahování mrtvol (utečenců),což vám opět nedá ani delegát vedet.. Všude přítomný zapach. Nikdy více..Určitě tohle není normální a nesouhlasím,že je to Tunis a že to tam tak funguje.. Nefunguje všude ne. Nemám ani chuť to tu dál popisovat...

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Katastrofa, smrad, špinavé povlečení, bez koše, nefunkční lednice, páchnoucí klimatizace a odpad, plíseň, šváb

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Hrůza, smradlavé potraviny, všeho nedostatek, stolování - špína atd... Špinavé sklo, příbory, nedostatek talířů....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení by i šlo, nebylo staré, ale arogantní a neochotný personal. Bez baksise se neobejdete a nebudete znát sklo

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Moře špinavé, občas se to zlepšilo. Pláž špinavá, všude smrad

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Neskutečný bordel

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Již nikdy

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 49 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zarzis - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání