Napsat recenzi

Noční můra s názvem Lella Meriam

Recenze hotelu Lella Meriam Hotel **** (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 406x
Recenze se líbila: 461 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud někdo chce vyhodit do vzduchu 60000 za 3 osoby tak dovolená na Zarzisu v hotelu Lella Meriam s 4 hvězdičkami (:-))))) což je další neskutečný vtip,tak rozhodně doporučuji a se mnou minimálně 500 dalších silně nespokojených hostů z celé Evropy.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Krásné pokoje,ale tam to končí.Nefunkční klimatizaci kterou jsme nepostrádali,jelikož průjmy a vyčerpání a to nejen fyzické,ale hlavně psychické se na nás tak poznamenali,že jsme trpěli horečkama a zimnicí a tak spíš bychom v nočních hodinách uvitali topení.Vše je prý 4 měsíce staré,ale nic nefunguje.Klima nefunguje,vana výřivá v koupelně by byla asi super,ale bez špuntu ji jen těžko naplníte,lednice na pokoji zdarma,ale nechladí a trezor také zdarma,ale předchozí hosté zřejmě změnili kod a tak trezor již asi nikdo nikdy neotevře. Bezpečnostní klíček na nouzové otevření se nenašel ani na recepci. Se šváby se nemá cenu trápit,jelikož ty jsou v těchto destinacích všude ale u 4 měsíce otevřeného hotelu se 4 hvězdami bych je nečekal. Dveře jen pro parádu. Žádné nejdou zavřít. Jen vchodové a díky bohu za kouli jelikož zamknout klíčem nešli.Tak jsme jen zabouchli a doufali že nás někdo nevybere.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Hlady neumřete. Lítáme každý rok,ale letos nejdražší dovolená a vždy bereme 4 nebo 5 hvězd ale tento hotel maximálně 2 až 2,5 hvězdy. Jídlo nikdo nedoplňuje,od stolu Vás vyhazují že je ramadán a jsou již večer utahaní. Klidně si předělají rozvrh stravování a místo do 22:00 už nedostanete ani vodu ve 21:30. Vodu z barelu nepít. Byl jsem svědkem napouštění barelu z řádu!!! Malý výběr jídla a stále to samé. Tunis je vyhlášen sladkou kuchyní,ale tady už jsme téměř v Libii a s Tunisem to nemá nic společného. Vše z 90% rozmrazené polotovary a hnus a výběr prakticky 0. Srovnávám jelikož mám z čeho srovnávat za léta co lítáme. Málo jídla pro tak velký hotel. Všude fronty. Animátoři mají přednost před hosty. A když chcete více než 3 kousky masa či něčeho jiného tak Vám to prostě nedají. Legrační All inclusive (:-)). Hotel má jen dva malinkaté bary. Jeden v hotelu u recepce a druhý malý no bar spíše vesnický kiosek u bazénu. Chcete pivo? Ano dáme,ale do plastového kelímku a jen polovinu jelikož neumí nikdo natočit.Kolem 16:00 dojde a už nikdo ten den nenarazí. Prostě prý není až zítra. Tak si dám prosím bílé víno. Také není. Tak něco ostřejšího. To tady nemáme.U bazénu jen pivo,víno a jejich práškové šťávy které nazývají džusy. Tak alkohol jen v hotelu u recepce a tam je kilometr fronta a dva nervozní číšníci co si na ně hrají a ty nestíhají. Ale alespoň Vás pobaví svou prací. Co nápoj to originál. Na čisté sklo a nádobí zapomeňte. V kuchyni koukněte na 100 talířů a nenajdete ani jeden čistý. Raději nezkoumejte,zavřete oči a jezte. Ono Vám nic jiného nezbude a zažívacím problémům se stejně nevyhnete. Mělo je 90% osazenstva hotelu. V Tunisu a na Djerbě se stímto jevem nesetkáte. V Egyptě ano,ale tam stím člověk počítá.Opět srovnávám s tím kde jsme již byly a tak prostě hrůza! Ale jak říkám hlady neumřete,ale zklamání Vás tak rozhodí,že ani hlad nemáte.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Personál je největší problém tohoto hotelu. Nevím kde ho sebrali do celkem hezkého hotelu,ale dle mého názoru jich většina lezla ještě nedávno po palmách. Banda arogantních prasat. Animátoři špinavý ubožáci co nemají ani páru co to je bavit hosty a tak jen obtěžují.Rozepínají ženám podprsenky nebo naopak zapínají,hází po Vás téměř vše a berou to za legraci. Vybavení hotelu není špatné. Je vidět,že sem Němci zainvestovali,ale chybí jim pevná ruka a tento jinak krásný hotel zničí. Bazén je čistý a hluboký.Ten zasluhuje 1,ale málo lehátek a slunečníku zrovna tak a tak se k němu moc nedostanete.Když si odskočíte na pivo tak Vám animátoři seberou vše co na lehátku máte a dají na recepci a na Vašem místě bude někdo jiný.Tak to tady prostě funguje.Jediný kdo si zasluhují pochvalu jsou Tuniské ženy které se starají o úklid pokojů a čistotu hotelu. To je opravdu velmi slušná úroveň.Proto také dávám dvě hvězdy jinak bych konstatoval katastrofa.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Pláž tak to musím pochválit. Jedna z nejhezčích na které jsme kdy byly. Sice přes silnici cca.250m,ale o tom jsme věděli předem,ale opravdu čistá bez chaluh a trávy.Jen jeden den se bagrista pohádal s vedením přímo na pláži a když mu strkali nějaké drobné tak je po nich hodil a odjel a nechal hromady trávy a ryb na hromadě. To bylo jen jeden den. Pak asi vedení hotelu zaplatilo a zase paráda. Ráno pláž jak z alabastru. Ale problém je ten že je malá. Není ani pro čtvrtinu hotelu! A nejhorší zážitek je plážový bar. Kafe z termosky od snídaně hnus,pouze voda v pet lahvích a kola,fanta,sprait vše z pet lahví. Zapomeňte na pivo,víno či alkoholické nápoje nebo dokonce na nějaké jídlo. Prostě nic. Tak kdobi chtěl trávit na pláži třeba 2 až 3 hodiny tak bude trpět. Neříkám,že se to nedá vydržet u moře jen o vodě a sladkých nápojích,ale za ty prachy na dovolené v 4 hvězdičkovém hotelu? To snad ne? Za co tedy takové peníze? V jiných hotelech jsme i obědvali přímo v restauracích na pláži.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Tunis je všeobecně mimo hotely humus,ale tady u Libie mimo civilizaci je to katastrofa. Nikam raději nechoďte. Stejně není narozdíl od severního Tunisu a Djerbi kam.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Pracuji od revoluce v zahraničí a létáme pravidelně každý rok a několikrát do roka. Byla to jedna z nejdražších dovolených jelikož hodně často využíváme last minute a tuto dovolenou nás jelo více a chtěli jsme mít jistotu volných míst pro celou partu a tak jsem koupili first minute předčasný. Byla to chyba. Nejdražší a nejhorší. Neriskujte a jeďte raději do Turecka,Egypta nebo kdo chce opravdu Tunis tak nejdál na Djerbu. Je tam větší konkurence a také města kam se dá vyjet a nakoupit. Tady není nic než bordel a jelikož se sem vše dováží z Tunisu tak vše drahé a nekvalitní. Nemají skym konkurovat a tak se všichni zde chovají tak jak se chovají.Níže je otázka jestli bych doporučil tento hotel nejlepším přátelům. Řeknu to takto ani nejhorším přátelům! Nevím co by mi musel někdo udělat,abych ho poslal do tohoto hotelu za tyto peníze. O nejlepší přátele bych přišel a Ti nejhorší by mne asi po návratu zabily.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 49 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zarzis - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání