Napsat recenzi

Hotel Lella Meriam

Recenze hotelu Lella Meriam Hotel **** (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 559x
Recenze se líbila: 471 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Seděla jsem na letišti před odletem do tohoto hotelu, když mi přítel ukázal recenzi " Noční můra s názvem Lella Meriam". Byla jsem zcela zhrozená kam to vlastně jedeme. Pán tam popisuje , jak bylo na tomto hotelu všechňo špatně!! Od peronálu až po pokoje..... Náš názor je ale zcela odlišný. Jelikož taky hodně cestujeme a jsme docela nároční, tak taky máme s čím srovnávat.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytování vyhovuje 4 hvězdičkám. To, že si někteří stěžují, že nemají ve vaně špunt a podobně, tak stačí zajít na recepci a ochotný pesonál to začne hned řešit. Mimochodem ani jednou jsme vanu nenapouštěli ikdyž byla vířivá. Matrace je docela opotřebovaná, ale celý život na ní spát nebudete. Klimatizace jela bez problému a lednice taky.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Snídaně byly každý den skoro stejné, ale když si člověk nenabere hned první den vše co tam vidí tak si každý den může dát něco jiného. Na oběd i večeři se vždy dalo vybrat ( každý den jsme jedli něco jiného), vždy se dělala minimálně jedna specialita za den ( krevety, tuňák....) nevíím v jakém hotelu pán byl, ale v tom našem se jídlo vždy doplňovalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

K vybavení není co dodat. Služby vyhovující a s personálem se dalo vždy rozumně domluvit. Něco takového jako že by se jim při ramadánu nechtělo dělat jsme tam nezažili! To co jsme potřebovali tak vždy vyřešili.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Pláž byla krásná, ráno na pláži uměly být chaluhy ale to se sklízelo. Když jeden den bylo nedostatek lehátek a slunečníků tak druhý den naběhli pracanti a dovezli nové lehátka i se slunečníkama.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Okolí je asi jak všude v Tunisku, ale s tím lidé musí počítat , když jedou do takové země!!

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Na hotelu bylo asi 80% čechů a většině se ta dovolená moc líbila!! Ovšem vždy se najdou češi, kterým se něco nelíbí nebo spíš hledají i v nemožném tu nejmenší chybičku!! Žádné zažívací potíže jsme naštěstí neměli, ale ten kdo měl tak to okamžitě řešil jejich místní buchou, která hned zabrala. Žádné zimnice a podobně tam nikdo neměl!! Nebyl to jeden z nejlepších hotelů, které jsme navštívili ale řadíme ho mezi ten průměrný. Hold některé recenze musíte brát s rezervou:)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 49 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zarzis - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání