Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Eden Star Hotel **** (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 401x
Recenze se líbila: 204 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jeli jsme na hotel, který jsme již navštívili v minulosti kdy patřil pod resort Vinnci. Ač úroveň šla dolů, protože jsme srovnávali jak to bylo dřív a jak nyní, přesto hodnotím pobyt jak příjemnou dovolenou, která splnila vcelku naše očekávání.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Pokoj 2+přistýlka, matrace tvrdší, neproležené. Denně uklizeno, vyměněny ručníky, klimatizace fungovala, trezor za popatek 5 TND/ den,Dávám 4 body, protože trezor by měl ve 4* být bez poplatku, navíc připevněný do zdi a ne na polici ve skříni.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Jídlo bylo dobré, nechybělo, nám chutnalo. Vždy drůbež a hovězí, snažili se, aby každý den bylo připraveno trochu jinak. Některý den venku grilovali ryby. Ovoce byl slabší článek stravování, pouze melouny - zato výborné - sem tam se objevily hrušky a blumy. Zákusky skvěké. Víno se čepovalo ze sudů, vodu si každý bral z barelu a nebo ji na požádání dostal v kerafě. Celková provozní úroveň restaurace šla ve srovnání z minulých pobytú (za Vinnci) dolů, Číšníci spadli na úroveň uklizečú stolů, na 4* hotel nebyla obsluha, kdy dříve donesli vodu a víno.Celkově hodnotíme poddimenzovaný stav personálu, ač kmitali, nestíhali. Stávalo se, že jsme si hledali čistý stúl, příbory, skleničku na víno. V pátek slavnostní večere pro všechny na terase. Hodnotím proto celkově 4 body, a beru dolů bod za provozní věci (dle nás nedostatek personálu, nižší čistota stolů a prac. oděvu personálu, obsuha,..atd..)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Osušky za kauci 10E, možnost denn vyměnit za čisté. POZOR!! na krádež., pokud vám ji někdo ukradne, kauci zpět nedostanete a hotel krádež neřeší. Nám se to stalo při střídání turnusu z východního bloku. Personál je přívětivý, milý, není co vytknout.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž navazuje na zahradu, lehátek na pláži byl dostatek, u bazénu je třeba obsadit si lehátko před snídaní Doporučuju je zkušenosti s ukradenou osuškou vzít si k obsazení starší šátek nebo něco podobného, co vás při ztrátě nebude "bolet", Moře bylo krásně teplé, místy je tráva.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okolí hotelu - jste v Tunisku, tak to musíte brát.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Celkově hodnotím dovolenou jako vydařenou. Cena na last odpovídala tomu co jsme očekávali.

Jelikož má hotel výtahy, nájezdy a pokoje přízemí je vhodný i pro vozíčkáře. Jeden s náma na pobytu byl (cizinec)

Čechů nás bylo v tomto období málo, asi jen 4 rodiny, hotel byl plný lidí z východu, z dalších národností tam pobývali francouzi.

Do městečka Zarzis je cena taxi 10TND.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zarzis - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání