Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Eden Star Hotel **** (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2018
Přečteno: 360x
Recenze se líbila: 277 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Východ slunce. Východ slunce.
  • Terasa. Terasa.
  • Pláž po ránu. Pláž po ránu.
  • Výhled z pokoje. Výhled z pokoje.
  • Pláž. Pláž.
  • Bazén.
Bazén.

Stálo to za to! Je to bezvadnej hotel, s kvalitním personálem, výborným jídlem, krásnou pláží. Večerní program pro děti, přes den Beach volejbal, water pólo, jóga, vodní sport, nějaký moderovaný srandy přes den u bazénu.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Hotel s perfektně udržovaný bazénem, dostatkem lehátek. S prostornou terasou (s Wifi), jídelnou (uvnitř i venku), recepcí, nekuřáckým lobby barem a barem u bazénu a na pláži. Pokoje klasika, každy den úklid, občas chyběl ručník. Hodně pokojů s výhledem na moře a v některých Chytnete Wifi :-)

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Každý si vybere! Velký výběr jídla, akorát možná velký masožrout bude zklamaný, ale každý den výběr (krocan, kuře, jehneci, nebo ryby). Pizza, lasagne, řízky, spousta zeleniny, dortiky, občas zmrzka, dva druhy polévek, špagety, tuniske speciality apod. V jídelně vždy misto k sezení bez problému. Kavovar u snidane, na oběd a večeri vypnutý (ale káva k dostání v baru). Neomezeně možný odběr vody v plastových lahvích na lobby baru (s bublinkami, nebo bez). Láhev vody, či Karafu dají automaticky na stůl při obědě a večeři. Na baru alko/nealko drinky (doporučuji koktejl bucha, skoro každy den jsme se zřídily :-)) ) mojito, gin tonic, pivo, víno, whiskey, vodka s džusem .. a spousta dalsiho. Úplně v pohodě si můžete vzít ovoce, nebo drink na pláž, či kávu na pokoj. Ke sváče palačinky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Vybavení pokoje praktické a jednoduché. Postel (1,60 Cm lůžko, my s kamarádkou jsme to zvládly :-)), telka, velká vana, Fén, skříně, stolek, 2 velké zrcadla, balkon s posezením a výhledem na moře. Asi jsme se recepčním líbily, tak jsme dostaly dokonce apartmán- druhy pokoj jsme využívaly jako šatnu. Zklamaní byla placená wifi. To už mi dnes přijde jako standart téměř všude, zde ale za 10 éček na týden, ale kvalita ujde.

Pozor je tam hodně Rusů a nejsou oblíbení a o Češích si myslí, že jsme Rusové, že je to totéž. To jsem jim dala hodně najevo, ze to je rozdíl! Anglicky umí málokdo, francouzsky prakticky každý.

Bezvadní fotografové, kluci u vodních sportů i animátoři.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

4 hvézdičky, viděla jsem i hezčí moře (např. Řecko Lefkada, ale i horší, např. Monastir), nicméně krásný bílý Písek, palmy, pozvolný vstup do moře. V moři a před ním na pláži mořské řasy a medúzy (bacha žahaj :( ). Na pláži vodní sporty, a spousta přátelskejch djerbanů :-) ale někomu to muže i vadit, nicméně - v tomto hotelu byla především starší klientela z Francie a ti si s nima rádi poklábosí. Na hotelu jsme byli jen 4 Češi, což byla paráda :-) ráno nádherný východ slunce! Lehátek dostatek a zadara :-) ale nejlepší místa v první řadě nutno zarezervovat cca v sedm ráno ručníkem. Ručníky za zálohu.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Dávám 4* , ale je to děs, nicméně já byla v těchto zemích xkrat, tak vim, že je to takto všude. Špína, bordel, oni na to prostě kašlou, a je to Škoda, je to krásné místo, me přirostlo k srdci. Ale rezorty jsou krásný, udržovaný a vzhledem k tomu, že v něm člověk tráví dovolenou, tak ho může překvapit jen cesta na hotel a připadne prochazka podél pláže (potkaly jsme cestou třeba botu, nebo plenky, pytliky a podobně...) Achjo!

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Já jsem si tuto dovolenou užila báječně. Hotel me potěšil, lidé na Djerbě jsou úžasný. Starší číšníci jsou trochu vyčůraný a paktujou se jen se staršími Francouzi, kteří jim sypou prašulky, ale mladí jsou úžasní a přátelští. Kluci na pláži kamarádský, uklízečky hodný, barmani prakticky dokonalý :))) kuchaři sympaťáci a číšníci taky makaj. Ja opravdu nemam výtku.

Ale s kamarádkou jsme trochu “ignorantky” , prostě neřešíme, kdyz je někde upatlanej stůl, nebo chybí ručník, užíváme si krásný počasí, horkej Písek, drinky a moře a tyhle věci nás nerozhodí ani omylem a na dovče mě to nehajímá, tohle mi to nezkazí :-) hned bych se vrátila, mám nádherný vzpomínky.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zarzis - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání