Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu VINCCI SAFIRA PALMS (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: květen 2019
Přečteno: 646x
Recenze se líbila: 159 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Prožili jsme v tomto hotelu skvělý týden. Personál hotelu naprosto luxusní, vše bez jediného problému. Jen jsme odjeli, už chceme zpátky :-)

Ubytování 

Krásný pokoj s balkónem, výhled na moře. Denně skvěle uklizeno, doplněno vše, co bylo třeba. K dispozici fén v koupelně. Uklízečky milé, rádi jsme nechávali bakšiš, o to víc se usmívaly.

Strava a stravování 

Všeho hodně, všechno velmi chutné, nabídka široká. Nelze za týden ani vše ochutnat Kdo frflá, nevím, co jí doma... Číšníci příjemní, pohotoví, přinášeli nám pití až ke stolu, neustále v dobré náladě

Vybavení, služby a personál hotelu 

Hotelový komplex příjemný, společné prostory několikrát denně blýskané.

Bazén v pečlivě udržované zahradě čistý, lehátek dostatek, venkovní bar otevřen od 10h-akorat na první osvěžující drink :-)

Veškerý personál hotelu velmi vstřícný, milý, s ničím nebyl sebemenší problém, celé dny se usmívali a měli starost, zda něco nepotřebujeme. Prostě paráda.

Animační tým jsou pohodoví mladí fešáci, kteří se denně starají o sportovní aktivity. Zapojovali jsme se s nadšením.

Pláž a moře 

Pláž je vzhledem k velikosti hotelu poměrně malá, v plné sezóně je nespíš tlačenice. My problém neměli, lehátka k dispozici, na vše tam dohlíží security - sympaťák, proto jsme věci nechávali, během oběda nebo koupání v bazénu, na lehátkách v naprostém klidu a nikdo nic nepostrádal..

Vstup do moře není úplně pohodlný, u břehu jsou kameny, přes které je třeba přeťapat, pak už nádherný jemný písek a moře pohádkové. Ani jsme nečekali začátkem května tak příjemnou vodu

Okolí hotelu 

Kdo ví, do jaké země jede, není překvapený... Prostě tady spoustu věcí neřeší a podle toho vypadá okolí. Odpadky všeho druhu všude, eko systém zde nefunguje

Celkový dojem 

Naprosto dokonalá dovolená mezi přátelskými Tunisany, v krásném hotelu u azurového moře. Co víc si člověk může přát :-) Hned bychom tam letěli znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Tunisko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání