Napsat recenzi

Katastrofa

Recenze hotelu Hotel Golf Beach *** (Tunisko - Tabarka - Tabarka)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 627x
Recenze se líbila: 436 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z balkonu výhled z balkonu
  • zhasínající 3* .. mé ocenění by bylo tak ztěží 2*. zhasínající 3* .. mé ocenění by bylo tak ztěží 2*.
  • plážový bar plážový bar

Celý tento hotel je špatně. Měly by ho zavřít a dál z něj nerejžovat tolika peněz. Dovolená je od toho, aby si lidi odpočinuli. V tomhle případě odpočinek nebyl absolutně možný. CK slibuje hory doly, člověk přiletí na místo a nestačí zírat co to tam je za hrůzu.

Ubytování  průměrně (3/5)

První den nás ubytovali na pokoj v posledním patře. Klimatizace nefungovala proto jsem zkusila spát na balkoně. Byla to obrovská chyba. Poštípaná od komárů až jsem zoufalstvím brečela. Zašli jsme proto za slečnou delegátkou, která nám slibovala, že se klimatizace opraví. Druhý den pořád nic což se slečně delegátce nezdálo. Byl proto zavolán "specialista" na klimatizace přímo z Tuniska. I po jeho zásahu pokud se to dá zásahem nazvat klimatizace nefungovala. Zažádali jsme si proto o jiný pokoj. Klimatizace fungovala, ale to bylo jediné pozitivum. Šváby na pokoji, výhled z balkonu přímo do místního bordelu v přírodě, záchod při spláchnutí vydával šílené zvuky. Katastrofa.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

K snídani vajíčka a sladký kroasanty, k obědu špagety, hlavy a ocasy ryb, maso nepoživatelné. Celých 11 dní to bylo to samé dokola. V den odletu končil ten jejich slavnej ramadán. Tím pádem byla přesunuta večeře z půl 7 na 7 hodinu. Od půl 1 jsme pak neměli nárok na žádné jídlo. Delegátka nám slíbila, že kvůli nám bude vyjímečně otevřen snack bar u bazénu. Většina lidí čakala a žádného jídla se nedočkala. Můj přítel vyhádal v jídelně jen ubohou suchou bagetu, která se rozdělila mezi děti. Kdyby nebylo mého přítele tak ani děti neměly co jíst.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Možnost sportovního vyžití: 0 = absolutně nic. Animační programy: katastrofa. Animátoři si z nás čechů vyditelně a až trapně dělali legraci. Divadelní představení, ze kterého jsem pochytila jen větu: "Nemá peníze, nepapá!!" bylo ubohý až trapný. A vůbec nechápu co to mělo bejt za divadelní představení, ve kterých se jen mlátili. Trapný až se člověku chtělo brečet. Co se týče bazénu. Přijde mi, že ta voda tam je celou sezónu jen se dosypává chlor a podobný chemikálie. První den jsme měli vodu nádhernou. Den co den se začala zelenat až byla zelenější než palmové listy. Opět se tam nasypal chlor, nebylo dané nikde ani upozornění, že by tam děti neměly chodit a začaly se z toho pak následně osypávat. Na konec bych ještě zmínila, že hotelový bazén byl veřejným koupalištěm pro místní lidi. U hlavních vrat vrátný vybíral peníze ( moc to určitě nebylo ) a místní lidé se koupali v bazénu, jedli ve snack baru za naše peníze a mám takový dojem, že i pili nápoje za naše peníze. K tomu snack baru bych ještě dodala, že místní lidé přišli a měli zatímco my jsme si tam jako poslušné ovečky museli vystát frontu.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Vstup do moře se mně osobně líbil. Žádné kameny, krásně čistá voda. Lehátek málo a většina rozlámaná, vodní sporty žádné. Budu se opakovat, ale opět nebejt mého přítele, který si vypůjčil od animátorů prkno na vodu, děti by se užraly nudou. Co se týče plážového baru tak hrůza.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Nikdy v životě už tam nepoletím. A pokud si tuto recenzi někdo čte tak opravdu tento hotel nedoporučuji nikomu ani vyzkoušet.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 20 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Tabarka - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání