Napsat recenzi

Hotel Golf Beach

Recenze hotelu Hotel Golf Beach *** (Tunisko - Tabarka - Tabarka)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 152x
Recenze se líbila: 485 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Nejhorší dovolená!!!Hotel špinavý + nefungující klimatizace i wifi ,jediné pokoje jsou čisté.Servis otřesný - neochotný, barmani špinavý a jídlo věčně studené.

Vstup do moře téměř nemožný díky obrovským kamenům - pláž špinavá.HOTEL V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEODPOVÍDÁ 3***, maximálně 1*. Děti nemají skoro co jíst protože je jídlo z 90 procent dost kořeněné a velmi pálivé. Tento hotel by cestovní agentury vůbec neměly nabízet...

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje čisté - denně uklízené.(Ne všechny jsou v obývatelném stavu)

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Jídlo studené,pálivé dost kořeněné

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Wifi síť a klimatizace nefungční, barmani neochotní a špinavý, animátoři skoro nebyli vidět - zábava nijaká,bazén špinavý s houbovitou plísní pod okrajem. Pro děti nebyli žádné programy a hlídání neexistuje.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Pláž s velkými kameny a velmi špinavá, moře je ale čisté. Vodní sporty nejsou u této pláže nikde. Od hotelu se nachází tato pláž cca 200m přes silnici.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Procházky jsou možné ale okolí velmi špinavé. Autobusem do města za 10min. 0,320milimů ovšem město je tragicky špinavé. Obchody a prodejci téměř na každém rohu.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Nejhorší dovolená - HOTEL GOLF BEACH TABARKA UŽ NIKDY!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 20 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Natalie Rašnerová: Blbost - 17. 8. 2017 12:14

No chlape :D co čekáte, když jste v Tunisu? :D My tedy máme úplně jiné zkušenosti, byli jsme tam s maličkými dětmi, proto organizovaná a levná dovolená, ale vše bylo v naprostém pořádku. každopádně: za prvé, je to chudá arabská země, tak co jste čekal, proboha? Aranská města, kromě bohatých zemí, jsou zkrátka špinavá (příště se podívejte, do jaké země jedete). To, jak je daleko město, přece vidíte na mapě. Vy jezdíte v Čechách busem zadarmo, že se divíte, že to něco stojí? Nebo tam měly jít pokojské uklidit? A ano, prodejci jsou v arabských zemích na každém rohu a "obtěžují". Příště raději zůstante sedět doma, protože budete nespokojený všude. Navíc, byla to velmi levná dovolaná, takže nevím,co jste očekával za luxus. Ale když tak vidím , jak se rozhorčujete nad běžným koloritem, i nad trím,že za autobus musíte dát pár drobáků, tak Vy jste asi očekával, že vám tam bude v luxusu, který si nic nezadá s nejlepšími hotely v Abu Dhabí, smažit řízky šéfkuchař samotného šejka a vozit vás zadara v Bentley do města, kde vám dají koberec na chodník a vyženou pro jistitu lidi z ulic :D Bože můj, Vy jste prostě jantar, příště to vezměte raději na Mácháč . Ale tam se budete rozčilovat nad komáry a studenou vodou . Víte, já tam narazila na velkou vstřícnost a ochotu a měli jsme na co jsme ještě ani nestihli pomyslet-ale jestli ono to nebude tím, že s xichtem věčného prudiče a stěžovatele, se ztrácí i arabská pohostinost. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Tabarka - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání