Napsat recenzi

Hotel Golf Beach ***

Recenze hotelu Hotel Golf Beach *** (Tunisko - Tabarka - Tabarka)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 414x
Recenze se líbila: 537 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově jsme byli s naší dovolenou v Hotelu Golf Beach*** spokojeni a to téměř ze všech hledisek - prostředí, strava, pláž, bazén... Pobyt hodnotíme jako velmi dobrý, respektive předčil naše očekávání (i když předešlé zkušenosti jsme s podobným typem dovolené neměli).

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování bylo velmi příjemné - čisté, velmi blízko k moři (cca 100 m), pokoj s výhledem částečně do přírody a částečně na moře. Večer a v noci byl klid. Na pokoji chyběla inzerovaná malá lednička a byla pouze jedna zásuvka, což byla drobná nikoliv zásadní komplikace.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Strava pro nás byla vyhovující - 3krát denně bufet s poměrně širokou nabídkou. Obsahoval velké množství zeleniny a ryb, což bylo super. Uvítali bychom více ovoce (především k snídani) a jiný sortiment nealkoholických nápojů - v nabídce byla voda, sladké perlivé nápoje (Fanta, Cola, Sprite) a dva druhy velmi sladkých "chemických" džusů z koncentrátu. Příjemné byly časy pro jídlo - s velkým rozptylem - 7:30-10:30, 12:00-14:00 a 19:00-21:00.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Personál především restauračních zařízení byl velmi příjemný a přátelský. Co se týče služeb, tak jediný problém (a jediný problém celé dovolené) bylo wifi připojení, které fungovalo pouze v prostoru recepce a které mělo časté poruchy. Vzhledem k tomu, že jsme potřebovali částečně na dálku přes internet pracovat, tak to bylo poměrně nepříjemné.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Pláž byla moc pěkná - při srovnání pláží ostatních hotelů byla nejhezčí. Byla u kraje dlouhého písečného pobřeží, z jedné strany ohraničená skalkami. K dispozici byly lehátka, slunečníky a nealko nápoje. Bar vypadal trochu improvizovaně a "chudě", ale nějak více to nevadilo. Nemilým překvapením byly ale velké vlny znemožňující koupání v moři, na což dbalo množství plavčíků. Z osmi dní se bylo možné v moři plnohodnotně koupat cca den a půl, jinak maximálně do půlky stehen. Nevíme, zda-li je to tam normální nebo to byla výjimka.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

V místě byl moc pěkný a čistý bazén, zelený trávník, poměrně zeleň okolo, dostatek lehátek a slunečníků, což bylo příjemné - především možnost střídat pobyt u moře s pobytem u bazénu. Širší okolí hotelu bylo také příjemné, do Tabarky (nejblížšího města) cca 30 až 40 minut chůze po pláži - pěkná procházka. Jediný větší šrám si u nás Tunis (i širší okolí hotelu) udělalo za všudypřítomný nepořádek. V bezprostředním okolí hotelu je čisto, ovšem všude jinde se všude (především na plážích) povaluje velké množství odpadků :-(

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Celkovým dojmem z pobytu byla spokojenost a hotel i lokalitu bychom doporučili.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Tabarka - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání