Napsat recenzi

Golf Beach už raději ne

Recenze hotelu Hotel Golf Beach *** (Tunisko - Tabarka - Tabarka)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 423x
Recenze se líbila: 516 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Bazén Bazén

Jako jediný klad pobytu v hotelu Golf Beach považuji jeho polohu v těsné blízkosti moře. Vše ostatní na mě dobře nepůsobilo, nejhorší dojem zůstal z víkendových nájezdů místních mládenců na hotelový bazén. Po oba víkendy nám zcela znemožnili a znechutili pobyt u venkovního bazénu.

Ubytování  průměrně (3/5)

Standardně zařízený pokoj s nádherným výhledem na město i pláž.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Tuniský standard. Dostatek zeleniny, ovoce žádné. Nealko nápoje přeslazené, pivo i víno ušlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Personál ochotný a usměvavý. V hotelové směnárně se nám podařilo vyměnit peníze až třetí den pobytu, první dva dny neměli ve směnárně k dispozici hotovost. Během víkendu byl venkovní hotelový bazén zcela obsazen velkou skupinou místních mladíků, kterým sloužil jako veřejné koupaliště. Pozor na to, že téměř všichni místní chlapci mají roztomilý zvyk smrkat do vody. Naštěstí vnitřní bazén zůstal jejich návštěvy ušetřen.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Pláž nádherně umístěná několik kroků od hotelu, bar na pláži primitivně vybavený, ale sloužil dobře. Lehátka většinou poškozená. Moře velmi čisté, vstup do vody komplikovaly balvany a často i poměrně velké vlny.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Do centra města taxíkem za 3 minuty za velice přijatelnou cenu okolo 4 Dinárů. Pěšky je to asi na půl hodiny.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Byl jsem v Tunisku pošesté, hotel Golf Beach byl jednoznačně nejhorší, už se nikdy nevrátím.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

M: Špatný den - 10. 7. 2015 9:41

Hotel na pohled pěkný, avšak když jsme tam přijeli a chtěli si v klidu využít vybavení hotelu, tak jsme byli zklamaní. Venkovní bazén byl víc zelený, než trávník vedle něho, vnitřní bazén byl špinavý a vypuštěný. Personál neochotný (bohužel nedostali ten měsíc zaplacenou výplatu, což se dost podepsalo), stalo se mi dokonce, že jsem se musel hádat s recepční, která mi tvrdila, že tam můj klíč od pokoje nemá, i když jsem jí ho tam dával. Podala mi ho až 3. paní, která byla ochotná se na věšák alespoň podívat a klíč našla. Co se týče baru na pláži, museli jsme si dávat pozor kam šlapeme, protože z písku vystupovali špičky uschlých palmových listů. Navzdory tomu, moře krásné a užili jsme si i město, kam je to kousek. Jednou větou: Kásné místo, špatná volba hotelu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Tabarka - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání