Napsat recenzi

Sousse - resort Jinene

Recenze hotelu Royal Jinene Beach Resort & Spa **** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 522x
Recenze se líbila: 506 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel vhodný pro nenáročnou klientelu, krásný vnější areál hotelu, písková pláž velmi blízko, pěkný bazén. Celkem spokojenost.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Za všimné 20 eur do pasu ubytování pěkné s balkonem a výhledem do zahrady a částečně na moře, ovšem po příjezdu v půl jedné v noci jsme na přípravu pokoje čekali do 3 hodin ráno s malým dítětem v recepci, pak částečně na pokoji, až nastěhují 3 postel. Hotel průměrný, čistota nic moc, toalety v hotelu se používat nedaly, chodili jsme vždy na pokoj. Pokoj vypadal jako po rekonstrukci, na podlaze všude dlažba, v jiných pokojích měli koberce na zemi i na stěnách - UF! Úklid každý den, výměna ručníků v nevhodnou dobu - asi v 9 hod. je sebrali a donesli až v podvečer. Pokud bychom neměli své, nevím, jak bychom se v poledne od toho písku bez ručníků sprchovali.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Strava byla dobrá, ale nevhodná pro děti, většinou maso příliš pikantní. Jídlo se dost opakovalo, dětem nebylo co zkombinovat, pokud bylo maso pikantní, naše malá jedla téměř každý den hovězí střídavě se špagetami nebo brambory či hranolkami. Hovězí dušené nebo jako guláš, pikantní kousky kuřete pečené a občas malé rybičky - trochu větší sardinky plné měkkých kostí. Pak nějaká arabská jídla, polévky husté - ty nám nechutnaly. Výborný salátový bar! Ovoce a zákusky u každého oběda, někdy i u večeře, na pití do 1,5 dcl skleniček vždy fronta. Každý večer jsme dostávali 1,5 l láhev vody na pokoj. All inclusive obsahoval kromě plné penze odpoledne kousky pizzy, která byla suchá, najíst se toho nedalo. Pro malou jsme ve městě kupovali oplatky, sušenky apod. Nevím, jak to zvládají třeba větší děti, nebo chlapi, odpoledne musí mít hlad. Káva, cola, sprite, mirinda, bílé víno, červené víno, pivo po celý den v plážových barech nebo v recepci. Alkohol jsme nepili, ale něco tam měli i v rámci all inclusive. Vodu jsme pili na doporučení jen balenou, v hotelu není voda pitná, upozornili nás již u příjezdu. Voda se dá koupit v recepci.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel je starší, některé pokoje pěkné, jiné zapáchají od koberců, které jsou i na stěnách. Postele a povlečení čisté, upravené, personál vstřícný, milý. Bazén čistý, ale plný lidí, lehátka u bazénu bylo nutno zabrat v 6 ráno, přes den jen náhodně, někteří si blokovali lehátka svými svršky i přes noc. Na tento hotel nelze bez stravy, nikde v okolí se jídlo neprodává. V areálu 1 obchůdek se suvenýry. Zábava dost slabá, 4 animátoři se snažili, byli to fajn kluci, ale prostě na to neměli. Každý večer dětská diskotéka byla ale velmi oblíbená, děti se vyřádily.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž je z jemného bílého písku kousíček od ubytování - cca 3 min. přes areál hotelu, v areálu sprchy, pláž je menší, s lehátky je problém - je nutné si je brzy ráno obsadit. Voda v moři je průzračná, sem tam se objeví nějaké kousky odpadků, jsou však dny, kdy je ve vodě dost medúz, popálení jsme od nich byli asi všichni. Po asi dvou dnech jsme je už uměli rozpoznat, ale vždy se jim vyhnout nedalo. Moře u břehu velmi plytké, plavat se dá až za lanem ve velké hloubce. Moře bylo však velmi teplé, jsou tam stálé vlny asi 1/2 m, někdy trochu vyšší, dětem se to líbí. U moře plážový bar pro all inclusive s nealko. Pivo a víno se platí.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Areál hotelu je velmi pěkný, mimo areál arabský svět, tam se ani nechodí. Taxíky u hotelu, za 3-5 dinárů se dostanete do přístavu, kde je krásný park s kolotočovými atrakcemi - doporučuji navštívit večer, je to krásně osvětlené. Je tam plno restaurací a obchodů. Za cca 10 dinárů taxíkem do historického města Medina, kde je proslulé arabské tržiště se vším možným, na co si jen vzpomenete - jejich navržené ceny usmlouváte obvykle až na 50 procent. V Medině se dá nakoupit i nějaké jídlo, my jsme kupovali jen balené oplatky apod., případně exotické ovoce, kterého je tam plno a skvělé. Na výletě jsme byli na velbloudech, jeli jsme v karavaně, bylo to sice úmorné v tom horku, ale prima. Další výlet byl do delfinária, které je součástí ZOO, která byla sice nic moc, ale delfínní šou úžasná.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkově se dá pobyt hodnotit kladně, pokud nevyhledáváte, resp. přehlížíte, některé nedostatky, a nejste-li rýpalové, kteří hledají co kde vytknout, je to pěkná dovolená. Za nedostatky bych považovala stravu pro děti a medúzy v moři. Ale není to takové, že by mi to zkazilo dovolenou. Do hotelu bych znovu jela, ale asi bez dětí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 43 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání