Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Royal Jinene Beach Resort & Spa **** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 575x
Recenze se líbila: 504 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla báječná a užila jsem si krásné počasí,koupání v teplém a čistém moři i v bazénu.Ubytování bylo v pohodě, jezdím do Tuniska a Egypta již několik let a ve 3***hotelu neočekávám přepych a luxus 5***** evropského hotelu.Na to musí být člověk připravený a pokud není,je lepší si připlatit a zvolit destinaci v Evropě.Doplatek za 1-lůžkový pokoj je minimální cca 1500 Kč.Dívala jsem se na jiné země a doplatek činil 80-90% z ceny.Zde je zase záruka krásného počasí a příjemné teploty v moři.Důležité je,aby bylo čisto a na přespání nepotřebuji moc,stačí čistá postel s kvalitní matrací a samostatné soc.zázemí.

Přijela jsem si odpočinout,užít si sluníčko a moře a to se vydařilo.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytování je typické pro arabské země.Zařízení starší,já si raději do skříní svoje prádlo nedávám,mají divný pach.Co potřebuji si vytáhnu z kufru a nechám na ramínku.Špinavé zabalím zpět do kufru a je to ! Televize byla ,zapla jsem ji snad jen 2x na chvilku,sluníčko a moře člověka unaví.Chyběl pouze fén na vlasy,ten však CK neuváděla v nabídce,Můj pokoj byl sice bez balkónu,mě to nevadilo,já v něm pouze přespávala.Každý den uklizený,nechyběla každodenní výměna ručníků,doplnění toalet. papíru a za 1-2 dináry ( 13-26,-Kč ) vám pěkně ustlali, či vyrobili z ručníků labutě,lotosové květy a pod.NámČechům dělá potíže dávat ,,bakšiš " za služby,které považujeme za samozřejmost. Je to jiná kultura a na druhé straně u nás doma taky za služby rádi zaplatíme,třeba v kadeřnictví,v restauraci a pod.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Strava byla dobrá,velmi dobře ochucená i pro nás Evropany.Nebyl tak široký výběr, avšak stačil.K snídani sýr a salám byl sice pouze jeden druh každý den stejný,dalo se vybrat např.párky,vajíčka na tvrdo,na měko,omeleta,zapečené rajčata se sýrem,3 druhy marmelád,sladké pečivo,bábovka,croasany,jogurty atd.Když něco došlo,okamžitě doplňovali.K obědu a večeři se dalo vybrat z brambor,hranolků,rýže,těstovin,špaget,2-3 druhů mas,ryby,pizza,růrné druhy salátů,z ovoce byl většinou meloun,jablka,broskve,zákusky 2-4 druhy,1x byla i zmrzlina.Odpoledne od 15.30 hod.v baru u bazénu k dispozicii svačinka: pizza,bagetky,zákusky.Zažívací potíže neměl nikdo.Místní vodu nám nedoporučují pít a k vyčištění zubů jsem používala balenou vodu,kterou si člověk mohl denně vyžádat v baru u recepce.Občas se Vás zeptali na číslo pokoje a zapsali si ho,člověk se vyděsil,že Vám to naúčtují,nebojte,vše je v ceně,neplatíte nic.Fronty v sezóně byli,to je pravda.Nebylo to tak strašné,jak někteří píši.Tady v Čechách na koupališti jsem na pití stála taky půl hodiny a neremcal nikdo.Od 10 hod. do 24 hod. bylo možné bez omezení konzumovat nealkoholické nápoje (kola,sprite,fanta,voda z barelu ),pivo,víno ( bílé,červené,růžové ) + nějaké alkoholické nápoje,káva.V baru u moře alkohol a pivo nebylo,buď si pro něj klienti došli anebo raději zůstali u bazénu celý den.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personál byl slušný,číšníci měli čisté bílé košile s motýlkem a příjemně navonění !!! Pokaždé jak jsem něco chtěla,nejdříve jsem pozdravila a pak si řekla o pití a věřte,že i personál byl o to milejší o co byl člověk slušnější,toho si vždy na dovolené všímám !!! Talíř ihned po dojezení s vaším souhlasem odnesli.Prefektní bylo,že vás usadili 1-í den k jednomu stolu i s vaší kartičkou klienta,kde bylo uvedené datum příjezdu a odjezdu,jméno a číslo pokoje.Odpadl tím věčný boj o volný stůl.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž malá,ráno čistá a později si ji lidé zaneřádili sami,nedopalky,kelímky od pití,takže začalo přibývat vos atd. Moře čisté a teplé.Pozvolný vstup vhodný pro děti,neplavce,musíte jít déle,pokud si chcete zaplavat.Z hotelu je to k moři blízko,což je taky výhoda,že nemusíte třeba přes frekventovanou komunikaci a přes jiný resort.Lidé se zde třeba jen vykoupali v moři a zase se vrátili k bazénu,kde byl animační program a hrála hudba.Občas někoho požahala medúzka,stačilo ihned vydrbat postižené místo mokrým pískem a za chvilku to bylo dobré.Slunečníky,lehátka i matrace byli zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí hotelů nepřekvapí nikoho,kdo jezdí do těchto zemí.V areálu nádhera a mimo něj nic moc.Zažila jsem i mnohem horší.V blizkosti několika metrů pěkné obchůdky,vyplatí se zajet taxíkem do centra a kdo nechce smlouvat,jsou zde i obchody s fixními cenami.Stojí za to se podívat i do přístavu na pirátské lodě atd.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Všichni klienti jsme se při odjezdu shodli,že bychom ještě klidně týden vydrželi a rádi zůstali :-) .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 43 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání