Napsat recenzi

Pěkná dovolená v Tunisu

Recenze hotelu Mövenpick Resort & Marine Spa Sousse ***** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 662x
Recenze se líbila: 556 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkná dovolená - doporučuji cestovní kanceláři klientům přesně definovat ,co si za přikoupený boční pohled na moře kupují, aby nedocházelo k dalším finančním požadavkům hotelu.

Jde o klidný hotel, žádné animační programy a hlučné diskotéky.Nám to vyhovovalo.Převažují klienti z Ruska. Údajně jde o nejluxusnější hotel v Tunisu, ale 5* vše neodpovídalo.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

My hezké, ale vlastně jsme zaplatily za výhled na moře 2x - jednou cestovce dle ceníku, a podruhé na místě na recepci ( za výhled na moře 100dolarů).

Hotel nabízí pokoje:

1. Orientované do rušné městské ulice - nabízí cestovní kancelář

2. S bočním pohledem na moře orientované vně areálu hotelu - připlácí se u cestovní kanceláře

3. S bočním pohledem na moře orientované dovnitř areálu - cestovní kancelář tuto možnost nenabízí

4. S přímým pohledem na moře - cestovní kancelář tuto možnost nenabízí

Pokoje jsou čisté, koupelny moderní, naše postel "king". K převlečení nedošlo ani jednou.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Průměrné. Grilování na terase vůbec. Zmatek při umísťování hostů ke stolům každý večer. Nic se nesmí z jídelny vynášet, ale nabídka přes den mimo jídelnu nic moc, a ovoce nebo sladké na svačiny vůbec, takže jste nuceni potupně schovávat ze snídaně nebo oběda hrušku nebo jablko v kabelce. Mladí manželé s malými dětmi byli nuceni vrátit ovoce zpět na pult, vrchol trapného chování manažerů a nepochopení potřeb pobytu s dětmi.Bar v bazénu nebyl funkční vůbec, přestože byl hotel téměř plný hostů. Gril bar na pláži - jen za peníze, nikoliv pro All inclusiv. Jídlo na objednávku "Ala carte" otřesné, chování personálu nic moc. Úroveň 5* to dle mého názoru nebyla ani náhodou, včetně úrovně stolování /nebyly k dispozici často ani ubrousky, párátka vůbec, solničky atd./Pozitivní byla lahev vody každý den na pokoji.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Spokojenost. Ale nedoplňovaly v koupelně mycí gel a ani další věci, např. kosmetické tampony aj potřebnosti, v jiných hotelech zcela běžné - tam nebyly vůbec! Takže s sebou nebo si koupit.

Úklid až v odpoledních hodinách, a pak i večer (cca ve 22hodin). Nutné používat tlačítka "Nerušit",pokud jdete dříve spát, a tlačítko "Chci úklid".

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Poziivní, že tam neřvala hlasitá hudba, klidné.

Některá lehátka a matrace rozbité, rozedrané, bez stolků. I zde běžná praxe zabírání lehátek pomocí ručníků, u moře i u bazénu.Nabídka nápojů na pláži se nekoná.Pláž čistá, uklizená, teplé moře (občas s žahavými medůzami). Často smard z benzínu - vlevo i vpravo čluny, skůtry a padáky. Koukání omezené bójami, za nimi už se proháněly čluny.Bazény byly nedostatečně čištěné, je vidět plíseň,špinavé okraje a místy to v bazénu klouže - sliz. Dle mého - nedostatečné čištění. Ale bazény teplé, velké, jeden se slanou vodou, protiproudem a tryskami.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Hotel je umístěný téměř uprostřed starobylého města Sousse. Při vyjití z holetu mnoho možností nákupů, ve starobylé části zvané Medina ještě více, a je tam i tržiště (cca 3-4km, taxík za 4dináry, dinár 13,-Kč), zboží je tam trochu dražší než u holetu.. Spousta taxíků aj možností projet město velmi levně. Ale pozor - dokonalý systém "prudičů" a "naháněčů" do obchodů, a také zloději - takže POZOR! Samozřejmě - smlouvání o ceně - min. 1/3 původní ceny je ta reálná.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Spokojenost

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání