Napsat recenzi

Hotel, který jsme si v CK neobjednali

Recenze hotelu Mövenpick Resort & Marine Spa Sousse ***** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 768x
Recenze se líbila: 694 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování nakonec v celkem pěkném hotelu. Komplex obrovský a pokud je plný, musí to být celkem zajímavé.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoje celkem pěkné, v pokojích se každý den uklízelo.Ručníky byly měněny každý den. Výhled podle umístěný pokoje. Docela značné příplatky za výhled přímo na moře, výhled z boku na moře taktéž příplatek, přímý pohled z balkonu nic moc. Tak jako všude v Tunisu. Celkem luxusní koupelny a toalety a to nejen na pokojích. Trezor na pokoji bez poplatku.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Strava - celkem výběr, ale střevní potíže se taky dostavily. a to si člověk celkem dával pozor. Do pití vše zásadně bez ledu, vodu jen balenou a přesto..............Číšníci ochotní, kuchaří ochotní, ale špinavý. Tak jako v Tunisu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Cestovali jsme dva dospělý bez dětí, tak nám nic nechybělo. Ale rodina s dětma animační program postrádala. Večer hra na klavír se zpěvačkou, dosti komorního charakteru, ale nám to nevadilo. Tanec žádný, jen relax. Bazény úžasný. Jeden dětský, jeden se slanou vodou a jeden dost veliký se sladkou vodou. V každém bazénu výřivky, takže celkem pohodička. Ze začátku pobytu lehátek dostatek, v polovině pobytu nájezd turistů z jisté destinace a o lehátka celkem boje. 2x bar na pláži , v hotelu 2x bar, několik restaurací. Bar nonstop, snídaně od 3:30 hodin rána, večeře do 24 hodin. Takže jídlo skoro nonstop.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Pláž hotelová, hlídaná security- dobré. Tunisané se suvenýry neměly moc možností. Jinak moře nás moc nenadchlo. Chvílema to vypadalo jak u Tálinského rybníka. Když se objevila nějaká vlnka přinesla sebou dost nečistot a nebyly to jen traviny a řasy. Hloubka pro plavání také žádná, pozvolný a to hodně vstup do moře a celkem v brzké vzdálenosti bojky, protože kousek o podál bylo sportovní vyžití a proto zde neustále jezdil motorový člun nebo vodní skútry.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Přímé okolí nic moc zážitek, ale člověk pokud do této země zamíří, tak s tím počítá. Do Mediny asi 2 km vzdálenost do přístavního městečka cca 7 km. Cesta do tohoto městečka nejvhodněji taxíkem, ale pozor na taxikáře. Domluvil cenu,ale nakonec byla jiná, protože ujel, aniž by vrátil TD.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

V této oblasti jeden z nejluxusnějších hotelů. Myslím, že nepatříme k náročným klientům, ale nějaké nedostatky zde člověk najde, pokud chce. Jinak dovolená byla pěkná, ale Tunis si jako další dovolenou nezvolíme. Cestujeme celkem často, chceme poznat pokaždé něco jiného a tak jednou stačilo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání