Napsat recenzi

Dovolená v Movenpick Tunisko-Sousse

Recenze hotelu Mövenpick Resort & Marine Spa Sousse ***** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 645x
Recenze se líbila: 572 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Krásná dovolená v úžasnem hotelu na doporučení tuniského kamaráda.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Po příjezdu do hotelu jsme ihned požádali na recepci o jiný pokoj s výhledem na pláž a na bazény(české cestovky mají pokoje na ulici :-( ) , recepční nás zdvořile provedl několika pokoji a výběr nechal na nás. Příplatek 100 až 140 euro na tyden opravdu stojí za to :-) Pokoj do ulice opravdu moc nedoporučuji, protože z druhé strany hotelu je opravdu JINÝ SVĚT. Pokoje pekne zařízené, koupelna krásná a hlavně čistá.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Krásná jídelna přímo u bazénu, kde se dalo opravdu z čeho vybrat. Ze švédských stolu se nabídka za cely tyden moc nezměnila, ale vyber byl takový ze to vůbec nevadilo( kureci rolada plnena spenatem, kure na citronu, vepr. kousky ve tm.štave...Dále byly v restauraci přímo kuchaři, kteří vám ihned připravili před vami v jednom oddělení maso(steaky, špíz, čínu), ve druhém pizzu a ve třetím těstoviny na několik způsobu. Dále byl ,,koutek,, s tuniskými specialitami denně cca 6 nabídek. Z příloh ryze, peč. brambory, bramb. kaše, hranolky, gril. zelenina.... I zeleniny spousta, salatu,dresinku a omáček. A o dezertech a ovoci ani nemluvě. A když jeden večer nenabizeli hranolky tak mi je na požádání pro dceru v několika minutách přinesli.

4hvězdičky jen díky tomu, že jde o tuniské suroviny.... které proste nejsou jak ty u nás doma a na které není naše tělo zvyklé :-)

Za cely pobyt jsme mohli využit nabídky 3 večeří v nekolika luxusních restaurací přímo v hotelu. Za to opravdu palec nahoru.

Kdykoliv dostanete hlad, mate možnost pojist-jídelna, plazovy snack-bar....brzké snídaně od 3 i pro spáče do 11.

Navíc od 16-18 opravdové čokoládové delikatesy.

Kdo nezná- první večer vás usadí ke stolu, u kterého budete sedět po celou dobu a měli byste dodržet přibližně i stejnou hodinu co se tyka vecere, dobra služba kvůli úklidu a prichystaní čistého stolu, první se usadte, vyčkejte příchodu číšníka, objednejte si pití, cekejte až vám jej přinese a potom si běžte vybírat jídlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Opravdu služby i hotel na vysoké úrovni. Už při výstupu z autobusu před hotel opravdové služby 5***** hotelu. Odneseni kufru přímo na pokoj, vlhčené ručníky na osvěžení ještě před příchodem k recepci, welcome drink lemon fresh.

Úklid pokoje každy den bez jediného vyrušeni, uklizeci číhají až opustíte ,,komnatu,, i chodby stále čisté, bez zápachu dezinfikace. Jednou dokonce za námi uklizec utíkal až k výtahu a přinesl pro dceru hračky na pláž. Denne lahev s balenou vodou prichystana na pokoji - na čistění zubu :-), doplněna lednicka( za příplatek) . Každy vecer(noc) před hotelem cca 16 panu z ochranky, dále po bocích hotelu a od pláže další. Hotel opravdu dobře zabezpečen proti vstupu místních občanu.

Každy večer na terase živá hudba s peknymi známými písničkami, zádný velký hluk, příjemně se při nich usinalo.

Obsluha a personal u bazénu a na plazi taky výborná. Rano čisté plážové ručníky, které je fajn si v 8 uložit na vybrané lehátka s pohodlnou matrackou jestli chcete mít mista kvůli dětem přímo u bazénu nebo u moře. Ale množství je dostačující pro cely hotel. A když na vás nevyjde slunecnik, tak poslíček ho pro vás brzy zajistí:-)

Vstřícné přijmou každy dinár, ale nevnucuji se. Pokud jim chcete udělat radost věnujte jim balíček našich českých marlboro light, nebo alespoň kusovku.

Animační programy nejsou, jen chvilkove cvičeni bokem v bazenu nebo jóga vedle hotelu, ale nikoho tím neobtezuji, ani o nich nevíte pokud se sami nechcete zapojit. Hudba hraje přes den tiše z repracku u bazénu. Opravdu poklidný pobyt bez otravnych poskakujicich baviče. Měla jsem obavy, jestli se naše 5-leta dcera nebude nudit bez skluzacek u bazénu a dětského hřiště, ale ta byla nadšena z bazénu a pláže, ze jsme ani jednou nenavštívili hotelový vnitrni dětský koutek:-)

Jednou jsme s ni zašli do hotelu přímo vedle Marabout *** na tobogany, 25 dinaru/osoba kde jsme zjistili ze u vstupu na tobogany je zavora a o ctvr na 3 jsme se dozvedeli ze otvírají až ve 2 :-) tak zdatný personál se uracil a bránu otevřel. V tom se objevil neskutečný nálet mládeže a malých děti po schodech nahoru. Pustili neskutečný randal z repraku, rázem poklidna dovolena se změnila v teror. Ale dcera byla nadšena ze skluzacek, tak jsme se s ni 2 hodinky vyřadili a vysvětlili ji, ze tobogany jsou jen dnes a zítra už mají zavřeno. Byla nadšena a ty dvě hodinky ji úplne stačily. I my s manželem jsme byli nakonec radi, ze jsme na doporučení kamaráda jeli na 5* klidný hotel bez skluzavek než do 4* hotelu s tobogany, animatory, který jsme měli vybraný nejdrive. Dcera se vyřadila v bazénu i bez nich a u tohoto hotelu se skluzavkami jsme litali po schodech cca 4 patra porad dokola. A o úrovně personálu v hotelu Marabout ani nemluvě. Mladí brigadnici u bazenu se otirali o mlade turistiky a očividně je pohlazovali a domlouvali večerní rande, opravdu strašně. Tohle v hotelu Movempick nepřipadalo v úvahu. Za celou dobu pobytu jsme nezahledli nikoho z personálu aby mlsne pokukoval po hostech.

Dále pro srovnání zázemí hotelu Movempick při vstupu do hotelu je natolik obrovske,prosvetlene a nádherné, ze jsme si připadali u sousedu jako v nejaké noře.

Hotel Movempick proste úžasný!!!

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Pláž opravdu krásná udrzovana, jen sem tam něco od turistu, ale personál se snazi uklízet. Caribik to upřímně není, ale i tak bylo moře pekne. Sem tam plakala nejaka travicka, kterou přinášely vlny. Vyskytují se i medúzy, které sem tam někoho popali, můj pripad:-( ale personál hotelu ošetři ,,zazracnou mastickou,, a zachvilku o nicem nevíte.

Ale jinak pro naši rodinu nejhezčí pláž kterou jsme zatím navštívili.

Lehátka s matraci - úžasné. Plážový volejbal taky :-)

Hned vedle hotelové pláže vyžití pro turisty- let za člunem na padáku, banán, vodní skútry, člun...

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

NO COMENT. K tomuhle se raději vyjadřovat moc nebudu, protože náš tuniský kamarad pochází přímo z města SOUSSE a je hrdý na své rodné krasne město.

Ale opravdu jak už jsem psala, z druhé strany hotelu je úplne jiný svět.

Děkuji za pochopeni, kdo videl na vlastní oči ví o čem mluvím.

15 min na druhé straně a už jsme padili na zpět do hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Presvedcili jsme se, ze i v Tunisu jde prozit luxusni dovolenou.

Opravdu moc pěkná týdenní dovolena, kterou mužů všem jenom doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

František Machala: Dovolená v Tunisu - 15. 8. 2013 22:47

Úplně souhlasíme s recenzí , kterou paní napsala. Byli jsme již v několika hotelech v Tunisu a souhlasíme s tím, že tento hotel je nejluxusnější a na strávení pohodové a kvalitní dovolené ten nejlepší. Naše dovolená v termínu od 6 do 13.8 tím byla tak úžasná. V tomto termínu jsme měli pokoj do ulice a myslím, že ani to není nějaký problém. V noci , při zavřených dveřích na terasu, která byla více než prostorná, a klimatizaci , nebylo z ulice nic slyšet. Hotel je i na takovém místě, že extrémní špínu, jaká je v postranních uličkách, ani nevidíte. Už i tím, že obchodníci a obsluha přilehlých kaváren, Vás ihned poznají, že jste z tohoto hotelu, se chovají velice slušně a příjemně. Doporučujeme všem a myslím, že ve srovnání s jinou destinací, je cena za dovolenou velice příjemná. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání