Napsat recenzi

Marhaba Royal Salem rozhodně doporučujeme

Recenze hotelu Marhaba Royal Salem Hotel **** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 769x
Recenze se líbila: 542 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Úžasná dovolená,výborné jídlo,skvělý personál.Rozhodně doporučujeme.

Ubytování  průměrně (4/5)

Podotýkám,že jsme byli ubytováni v Royal salem což je hlavní budova cca 3 hotelů v areálu. Beru jednu hvězdičku koupelně. Měli plíseň mezi kachličkama,ale bylo to kvůli tomu,že byla orientovaná ve středu hotelu,tudíž se nedala vyvětrat a vlhko udělá své. Jinak ještě jsme měli malý balkon,tak nás mrzelo,když děti usnuli,že jsme nemohli posedět venku. Ale ostatní pokoje měli balkony větší,tak příště určo vysmlouváme s větším balkonem. :)

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Luxusní výběr jak v hotelu tak na pláži. Byli jsme na dovči s 3 a 6ti letýma holčičkama,tak jsem měla strach a by vůbec něco baštily,ale nebyl to vůbec žádný problém. Z toho množství si vybraly i naše cácorky. Výborné snídaně,sladké,slané,teplé,studené. Velmi příjemný personál,ochotný usměvavý,vůbec neplatilo to co jsme četli v recenzích,že musíte dát bakšiš.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vše co jsme potřebovali jsme dostali,uklízečka úžasná holčičkám donesla bonbonky,je dobré jí sem tam nechat pár euro,ale není nutné,denně uklízeli všechny prostory.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Na pláži jsme kdykoliv našli lehátka a personál přinesl na lehátka podušky bez bakšiše. Mají na pláži bodygardy,takže Vás neobtěžují místní prodavači,jen pár co jsou s nima domluvení a Ti jsou příjemní. Pokud odmítnete nic nenutí. Moře teda malinko horší cca 3 dny opravdu humus. Nejspíš vyvezli na moře kontejnery s odpadky a vše se vyplavilo k nám na pláž. Ale o kousek dál zase v pohodě. Dali se najít malinké mušle i škeble,voda v červnu super teploučká.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Překrásná zahrada kolem hotelů. Denně ji opečovávali a mají být na co hrdí. Mrzelo nás,že jsme odjížděli a začalo vše kvést,tak jsme neviděli tu krásu. Cesta k moři vedla celou zahradou,takže se šlo krásně ve stínu.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Mi byli nadšení. Hotel rozhodně doporučujeme. Klidně by jsme se vrátili a znovu strávili dovolenou tady. Za ty peníze to opravdu stálo. :) Je to kousek od letiště cca 50 minut takže klidně i s dětma. Mají animátory,kteří se rádi věnují dětem,ale bohužel ne v češtině,ale i tak večerní diskotéka u našich holčiček vedla.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání