Napsat recenzi

Tunis, Sousse, hotel Marabout

Recenze hotelu Marabout Hotel *** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 872x
Recenze se líbila: 497 čtenářům
Fotografie: 20
Videa: 0
Komentáře: 0
  • První pokoj - výhled z balkonu První pokoj - výhled z balkonu
  • První pokoj - výhled z balkonu (za zaplacený příplatek za výhled na moře se nám zdál nevyhovující) První pokoj - výhled z balkonu (za zaplacený příplatek za výhled na moře se nám zdál nevyhovující)
  • Nový pokoj - výhled z balkonu - spokojenost :-) Nový pokoj - výhled z balkonu - spokojenost :-)

Hotel nádherný, s úžasnými bazény i malým aquaparkem. Denně skvělé animační programy pro děti i dospělé. Pokoje čisté, každý den uklizené. Jídlo výborné. Personál hotelu milý, ochotný. Spokojenost, hotel mohu jen doporučit!

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokoje byly čisté, útulné, každý den uklizené s pravidelnou výměnou ručníků i ložního prádla - spokojenost. Jen málo pokojů má přímý výhled na moře. Ten jsme si připláceli již v CK, nejdříve nás ubytovali do pokoje, odkud byl výhled na moře pouze ze strany při hlubokém vyklonění, po reklamaci u delegátky jsme se 3 den přestěhovali do pokoje s přímým výhledem na pláž i moře, což byla nádhera.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Měli jsme polopenzi a stačila nám dostatečně.

Snídaně výborné, velký výběr, ale každý den stejné. Bylo k dispozici pečivo, croasanty naslano i s čokoládou, vánočky, toasty, sýr, salám, párečky, sladká rýže, vajíčka na tvrdo, jogurty, musli, cornflakes,.......

Večeře vynikající, něco se opakovalo každý den (hranolky,...), ale jinak se každý den obměňovali. Bylo na výběr několik druhů mas, příloh, polévek, salátů, vynikající deserty, ovoce,......Moc jsme si vždy pochutnali.

Za připomenutí určitě stojí i to, že jídlo bylo ihned pravidelně dodáváno, pokud něco došlo, takže se nestalo, že bychom přišli později a něco již nebylo. Také místní číšníci byli velmi milí a ochotní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Vybavení a služby hotelu vynikající. Jistě si zde každý najde to své. Je zde herna (kulečník, fotbálek,....), masáže, vnitřní baznén, krásný, velký venkovní bazén, kde se o zábavu i o sport starají místní animátoři, tobogány, vířivka, dětský bazének, dětské hřiště, tenisový kurt, voleballové hřiště, večer jsou zde různé programy (např. se volila miss hotelu Marabout,....). Personál hotelu milý, ochotný. Maximální spokojenost.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž je krásná, hned u hotelu, s jemným pískem a s velmi pozvolným vstupem do moře. Slunečníků i lehátek dostatek. Pracovníci na pláži ochotní. Jelikož jsme zpočátku měli trochu smůlu na počasí, pršelo, byly bouřky a foukal dost silný vítr, moře bylo zpočátku i dost špinavé, občas v něm plavaly i odpadky. Po vyjasnění, se moře vyčistilo, bylo průzračné a plavaly v něm malé rybičky. Jediné co nám vadilo bylo, že v moři bylo dost medůz a požahání jsme bohužel neunikli. A občas nás také rozmrzeli místní obchodníci, nabízející různé zboží, z nichž někteří byli velmi neodbytní. Ale místní personál se je občas snažil vyhánět.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí hotelu se nám bohužel moc nelíbilo. Mimo hotel se vyskytuje dost odpadků, ale to je asi pro Tunisko typické, co jsme se poté dozvěděli, jen nás to překvapilo, byli jsme zde poprvé. Jen co jsme vyšli mimo hotel, museli jsme odhánět místní mládež nabízející např. pochování chameleona za poplatek apod. Pokud by to bylo jednou, tak vpořádku, ale denně to bylo to samé. Jinak v okolí hotelu se nacházejí obchody, kde je možno si nakoupit spoustu hezkých věcí. Nejlépe hodnotíme výlet místním vláčkem do Port el kantaoui, kde je nádherný přístav i park s atrakcemi. Jen pozor, pokud si koupíte i zpáteční lístek na vláček (což je výhodnější), platí pouze pro ten vláček, kterým jste přijeli. Nás na to nikdo neupozornil předem a tam jsme jeli modrým vláčkem, kdežto zpět pro nás přijel červený, na který již zpáteční jízdenka neplatila s tím, že modrý jel za další hodinu a půl a to se nám čekal nechtělo, takže jsme jízdné platili znovu.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Celkově jsme byli s dovolenou moc spokojeni. Hotel opravdu naprosto úžasný, tomu není co vytknout. Malinko nás jen zklamalo zpočátku počasí (ale to nikdo bohužel neovlivní), medůzky v moři a místní pouliční obchodníci.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 32
z 73 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání