Napsat recenzi

Sem tedy už nikdy...

Recenze hotelu Marabout Hotel *** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 540x
Recenze se líbila: 431 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Tunisku jsme již byli na dovolené asi 6x, je to krásná země se skvělým mořem, plážemi a sluncem. Nenechte si tedy kazit pobyt výběrem právě tohoto hotelu...

Třetina hostů byli Rusové, třetina místní Arabové a zbytek Češi, Maďaři, Slováci. Nepotkal jsem zde žádného západoevropana - této klientele se zřejmě jejich cestovky ani neodváží tento hotel nabízet...

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Hned po příletu nás delegátka bez obalu informovala, že pokud chceme dostat obyvatelný pokoj, musíme si připlatit. Tedy již ne žádný bakšiš do pasu recepčnímu, jak o tom píší jiné recenze, ale jednotná taxa buď 20 nebo 50 euro (za to již údajně máte v ceně i LCD TV na pokoji). Byli jsme tím tak jako většina ostatních klientů dostatečně vystrašeni, že jsme přistoupili na variantu příplatku 20 euro (samozřejmě bez jakékoliv stvrzenky - v čí kapse naše peníze nakonec asi skončily???). Přitom jsem vznesl neskromný požadavek, aby fungovala klimatizace a jednalo se o klidný pokoj. Dostali jsme tedy pokoj ve třetím patře, klimatizace zde skutečně fungovala. Odpad u umývadla sice téměř neodtékal, zato záchod protékal trvale. Pokud se týká požadovaného klidu - přímo naproti v sousedním hotelu neustále běžela nějaká turbína klimatizace se zvukem startujícího letadla a kolem půlnoci každý den začínala nějaká diskotéka na pláži, která končila až k ránu. Abychom vůbec mohli usnout, řešili jsme tento nesnesitelný venkovní randál zapnutím klimatizace na pokoji i v noci, přičemž tento rovnoměrný hluk přehlušil ten vnější... Ještě že jsme si tedy připlatili za lepší a klidnější pokoj - jak potom musely vypadat ty pokoje běžné... :) :(

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Stravování tedy byl opravdu zážitek k nezaplacení... U recenzí jiných hotelů se zřejmě řeší kvalita podávaného jídla, ale zde jsme na úplně jiném levelu! V tomto hotelu se dostat aspoň k nějakému jídlu je vysilující úkol a často doslova boj. Fronty na vše - na stůl, vyprosit si na personálu příbor a případně i ubrousek (ale to už jste si dovolili moc!), fronty na talíř, hrnek či skleničku nebo fronta na nápoje... Absolutní nedostatek nádobí způsobuje, že vám číšník bere talíř, ze kterého ještě jíte. Maso zmizí z plechu okamžitě jak je přineseno, stejně tak jakékoliv aspoň trochu chutné jídlo.

U zájezdu do tohoto hotelu jsme viděli cenu za polopenzi vyšší než za AI a považovali jsme to za nějakou chybu. Omyl! Právě při obědech byl boj o jídlo největší (dali vždy o třetinu méně plechů než u večeře) a proto ti jasnozřiví, kteří zakoupili jen polopenzi a byli tohoto poledního hororu ušetřeni si prostě musí připlatit...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Uklízečky které přišly uklidit jsme většinou poslali pryč, při četbě jiných recenzí o poškozených zavazadlech jsme zřejmě udělali dobře.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž pěkná, moře výborné a teplé, vlny super. Lehátko jsme si hned ráno rezervovali ručníkem, později už byl s volnými lehátky problém. Medůzy, které jsou v jiných hodnoceních zmiňovány, se vůbec neobjevily.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Hotel leží asi půl hodiny chůze od centra města, medina a bazar určitě stojí za návštěvu. Doporučuji udělat si výlet tzv. Metrem (stanice za přístavem) do Monastiru, zpáteční lístek vyjde na 2 dináry.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Jako lekce multikulturalismu při denním kontaktu s místními a s jejich zvyky myslím dost dobrý, ale za sebe říkám: ne, díky, tudy cesta nevede...

Vzhledem k loterii, dané tím jaký dostanete pokoj, i faktu, že jste vyzvání přímo delegátem cestovky k uplácení, abyste dostali jakž takž obyvatelný pokoj, a hlavně k otřesnému způsobu stravování, tento hotel nedoporučuji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 73 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání