Napsat recenzi

Radši pod stan do Chorvatska

Recenze hotelu Marabout Hotel *** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 459x
Recenze se líbila: 395 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Zda-li máte nedostatek stresu a starostí přes letní prázdniny, tak vřele doporučuji recenzovaný hotel Marabout. Zde se rozhodně nudit nebudete.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Při nočním příjezdu na hotel, jsme dostali moderní, vcelku hezký pokoj. Plesnivá koupelna dojem kazila, ale dalo se to. Z pokoje nás uprostřed noci vystěhovali do jiného, čtyřlůžkového, ikdyž jsme byli jen dva. Díky bohu byla tma, takže jsme neviděli tu špínu která zde panovala. Ráno nám na reepci byla oznámena skutečnost, že za pokoj musíme zaplatit 50€, jestli v něm chceme zůstat, jelikož se jedná o nadstandart. Po prohlídce obyčejného pokoje, který smrděl zatuchlinou, byl komplet celý plesnivý, postele horší než v kriminálu, jsem neváhal a mile rád 50€urový poplatek zaplatil. Dostali jsme dvoulůžkový pokoj, místo čtyřlůžka, ale v něm bohužel už někdo bydlel. Na čtvrtý pokus to vyšlo. Dostali jsme svůj pokoj, který nám vydržel celý pobyt s výhledem na moře a durch promočenou zdí.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Jídlo bylo chuťově dobré, tedy jen v případě, že na Vás nějaké zbylo. Celý týden na oběd a večeři bylo to stejné. Kuře, hovězí, rýže, špagety. Na snídani croasan, buchta, sýr, salám. Věčně nebylo nic, na co si jídlo dát, čím ho sníst, ale také kde ho sníst. Arabové nedávali šance si cokoliv nabrat. Jako zpestření celého gastronomického zážitku, ze kterého mi bylo na blití již druhý den, byla v nabídce také zkvašená bluma a zákusek z kunerolu. Na pláži v době obědů a odpoledne byla možnost zakousnou pochybný hamburger a hranolky smažené v motooleji. Měli jsme program All Inclusive jenž obsahoval limonády z prášku, falešnou fantu, colu a sprite. Také pivo, které z pípy do jednoho kelímku teklo 10 minut a nějakou samohonku. Na pití byla věčně dvaceti minutová fronta. Nápoje podávané v kelímku stejném, jako na kafe v automatu o velikosti 1,5 dlc byly tak na lok, takže když se chtěl člověk napít, musel si vzít čtyři.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Hotel nevybaven ničím, hlavně ne úklidovou četou. Všude špína, bordel, hnus. Bazén nechutně špinavý, plný vlasů, obalů, písku, kelímků, plážových lehátek (Ano, těch plastových lehátek, které jsou u bazénu). Hotelový "Aquapark", který vypadá na oko dobře, dobrý není. Po cestě k němu, kdy musíte projít rybníčkem vody z noh arabáčů, Vám zaručuji plíseň šlapek a kuří oka. Na tobogánu se svezete pouze jenou, protože na další jízdu nebudete mít plavky, ani páteř.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž špinavá, plná kelímků, vajglů a všemožných železokonstrukcí. Lehátka ze dřeva, rozbitá, plná třísek a hřebíků.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Špína, smrad, bordel, odpadky - klasický arabský svět. V blízkosti nákupní možnosti.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Na dovolené jsem si chtěl odpočinout, ale místo toho jsem řešil, co budu jíst a pít. A to opravdu nejsem náročný. Byly dvě možnosti, kdy jít spát. Buď ve 21.00, nebo ve 03.00 hod. Protože od 21:30-03.00 Vám to znemožňovala řvoucí diskotéka hlasitá stejně tak, jako koncert Michala Davida. Jak říkám, zda-li Vám chybí trochu stresu a nervů, zbyly Vám tři desítky tisíc na účtě, tak naváhejte a navštivte tento hotel. Je to doopravdy zážitek na celý život.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 73 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jarmila: Tunisko - 25. 8. 2016 13:17

Lidičky proč do Tuniska jezdíte. Já ani zadarmo. Mám takovou zkušenost z roku 2006 a to mi stačilo již navždy. reagovat

Eva : Super napsané - 25. 8. 2016 13:24

Moc jsem se zasmála jak jste to napsal ono pro Vás to bylo asi hrůza ale fakt dobře napsané. Nikdy jsem naštěstí nežila takovou dovolenou a jsem to mu ráda. Bohužel Vás je mě teda líto za tolik peněz taková hrůza. Doufám, že příště budete mít štěstí na výběr dovolené. reagovat

Ella: Krásné počteníčko - 4. 9. 2016 3:12

Tam opravdu nemá smysl jezdit, škoda peněz. Ale do r. 2011 to ještě šlo,, pak už ne. Znám lidi, kterým, kdyby dal 100 tis.,aby tamjeli na týden, tak tam nepojedou za žádnou cenu, natož za to dát 30 tis. reagovat

Mária: prečo tam cestujete? - 3. 6. 2017 16:30

Nerozumiem,prečo cestujete do krajiny,ktorá Vám je nesympatická,niekedy sa mi zdá,že už len z počutia.Pochodila som kus sveta,rôzne destinácie,vyspelé krajiny a zažila som tam väčší chaos ako v Tunisku,ktoré som si zamilovala na prvý pohľad a jazdím tam už 12 rokov. Je to proste iná kultúra a ľudia,ktorí sa s tým nevedia zmieriť,nech ostanú doma,alebo idú stanovať ku rybníku. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání