Napsat recenzi

Nikdy více!!!

Recenze hotelu Marabout Hotel *** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 585x
Recenze se líbila: 428 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Při transferu nás delegátka nabádala k tomu, že pokud chceme "lepší pokoj" musíme uplatit recepční, buď 20e nebo 50euro, což nás velmi zaskočilo. Rozhodli jsme se neuplácet a byli jsme opravdu v šoku. Hotel je nabízen pro středně náročnou klientelu, ale zdaleka tomu neodpovídá. Možná tak pro nejnižší klientelu.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Místo dvoulůžkového pokoje se dvěma přistýlkami jsme měli připravený dvoulůžkový pokoj a na zemi byly pohozené dvě matrace. V celém pokoji byl pouze jeden polštář a jedna přikrývka. Hotel byl plně obsazen a pokoj jsme mohli vyměnit až druhý den.Unavení z cesty jsme padli s tím, že to do druhého dne nějak vydržíme, jelikož jsme se ubytovali v 23.00hod, jenže od půl noci začala hrát diskotéka, která trvala do 4 hodin. Připadali jsme si jako ve zlém snu. Druhý den jsme dostali "nový" pokoj, ve který byl pouze dvoulůžkový s jednou přistýlkou. Získat pokoj, který jste měli objednaný od cestovky je naprosto nemožné.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

K tomu se nejde snad ani vyjadřovat. Mé děti (11 a 5let) byli naprosto v šoku. Bordel, špína, dostat se k čistému stolu a talířku, nemáte šanci. Talíře a skleničky nosí z kuchyně jakože "umyté", ale je na nich ještě zaschlé jídlo. Všude plno Rusáků a Arabských hostů, kteří se chovají jako prasata, jídlo "rvou" kuchařům pomalu z rukou, kteří nestačí doplňovat táce. Naberou si tuny jídla, ve kterém se popasou a více než polovinu nechají na stole. Toto jsem nikdy v životě nezažila v žádném hotelu! Paní delegátka se v jídelně snad nikdy nebyla podívat, protože by se styděla za to, co nabízí svým klientům!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

V celém hotelu panuje naprostý chaos, je průchozí pro lidi z ulice. Jediné plus jsou bazény a tobogány pro děti, ale ty využívají i místní obyvatelé ve svých hábitech.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž a moře ušlo, až na otravné prodejce.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Nakonec jsme si zaplatili dvoudenní výlet do Sahary, aby jsme unikli tomu zlu. Hotel má ***+, ale odpovídá max.**. Člověk si zaplatí za "klidnou" dovolenou, ale bohužel se musíte rvát o normální pokoj a o jídle nemluvě. V celém hotelu nepotkáte jediného Západoevropana, jelikož by se jejich cestovky musely propadnout hanbou!!!! Naše rodinná dovolená byla jedno velké zklamání, takže nikdy více!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 73 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

šárka: Tunisko nukdy víc - 6. 2. 2017 13:08

Byla jsem v Tunisku v září 2015 v hotelu El Ksar (Sousse). Jak čtu, nic k lepšímu se nezměnilo. Toto špinavé, páchnoucí a zanedbané "letovisko" si nezaslouží jediné euro od slušného turisty a nechápu, jak mohou české cestovky stále tak drze nabízet jeho "pohostinnost". reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání