Napsat recenzi

Hotel Marabout

Recenze hotelu Marabout Hotel *** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 279x
Recenze se líbila: 81 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na 3 a pol hviezdičky sa ani nedalo čakať nejaký luxus a to som už vymietla veľa hotelov.Strava bola jednotvárna,ale dalo sa vybrať.Pláž bola samý uzáver z pet fliaš.Ku koncu pobytu to preosiali,ale biedne.Najväčší problém bol hrozný hluk pod balkónom do pol noci.Neustále počúvať kubánske rytmy a ich folklór je dosť veľký nápor na uši.My sme mali v izbe čisto,menili uteráky kedy sme chceli, minibar na pláži bol neustále bez nápojov.Netreba si kupovať výlety od delegáta,lebo to má predražené.Dá sa isť do blízkeho port Kantaui taxíkom za 4 dináre a tam si zjednať plavbu pirátskou loďou ta 15 euro pre dvoch.Je to celkom fajn zážitok.Dávajú aj pohostenie.Dá sa ísť aj do mediny kde sa dá dobre nakupovať hlavne koreniny.Vedela som do čoho idem-za málo peňazí veľa muziky som nečakala.V Tunise som bola už 7-krát.Keď budem chcieť luxus,tak pôjdem do Port Kantaui,tam je to lepšie. Problém robí wifina,nefunguje na izbách,len okolo recepcie.Až na ten hluk,sme si celkom oddýchli.Treba sa aj niekde vybrať,nie len ležať u bazénu,alebo pláži.Ak sa dá" pokojskej" pár drobných,je ústretová a je stále čisto.Tak isto čašník,ktorý sa stará o svoj úsek ak sa mu dajú nejaké drobné,nachystá aj víno,pivo na vyhliadnutý stôl.Peniaze robia divy.Všade sa zjednáva aj taxíky,ktoré stoja pred hotelom.Jeden chce 8 dinárov,druhému stačia aj 4 pre plné auto.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Nad estrádnym pódiu,takže mali sme o hluk postarané do pol noci.Kto má malé deti,má o program postarané.Bolo to stále rovnaké videli sme to počas 11 dní 2-krát.Izba mala zapchatý vodovod,vytrhnutý telefón a zásuvku,ale po nahlásení to bolo do večera opravené.Dali sme "všimné" po príchode o jednej v noci,ale asi málo,lebo hoci som chcela tichú izbu, mali sme izbu plnú hluku počas celého dňa.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Strava bola dosť jednotvárna,nakoľko nerobia bravčové mäso,takže sú dosť obmedzení vo varení.Ryby boli ale každý deň,ráno vajcové omelety,cez obed robili pizzu,aj palacinky.V teple veľmi nechutilo,ale boli ľudia,čo stále frflali,ale taniere mali plné do kopca .Mám rada dobré jedlo,toto bol tak stred.Ak sa skombinovalo,vždy bolo čo jesť.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Delegát sa o nás vôbec nezaujímal,len povyberal peniaze na svoje predražené výlety.Svoje problémy som nahlásila recepčnej-bola to Poľka žijúca v Tunise a vždy sa snažila pomôcť.Dokonca nám dala posledný deň za 10 euro izbu,aby sme nemuseli čakať na recepcii od 12 hod do 20,30,kedy sme mali odchod.Ostatní boli ochotní.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž bola dosť špinavá od viečok z pet fliaš,potom to trochu vyčistili.Pretože neboli popolníky u ležadiel,všetci to hádzali do piesku.Jeden pracovník na pláži stále pískal po ľuďoch,že sa majú vyzuť,hoci piesok bol rozpálený.Vraj aby nám nezmizli lacné šlapky.To som ignorovala,keď som videla,ako malé deti museli prenášať na rukách. Ležadiel bolo dosť okolo bazénu boli vždy ležadlá obsadené od rána nosičmi uterákov.Prišla som k moru,nie k bazénu,tak mi to nevadilo.Všade však dunela hlučná hudba.Pri pláži bol mini bar so stále nahnevaným barmanom,ale vždy bez frflania dal,čo sme chceli.Všetko sa však končilo pred piatou,kedy sa balili matrace na ležadlách a vyháňali ľudia z bazénu.O šiestej prázdno.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolie hotelu nič moc,dalo sa ísť doprava,kde bol ruch mesta,alebo doľava,kde boli funkčné snáď len tri hotely.To večer.Cez deň odporúčam medinu,v piatok a v nedeľu ich trhy-suky.Sousse sa dosť zmenilo,veľa hotelov asi skrachovalo,lebo to,čo bolo pred pár rokmi,bolo spustnuté.Je to ale orient so všetkým,čo do neho patrí.Nerobili žiadne problémy domáci.Tak sme zbytočne nedráždili nevhodným oblečením.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Tento hotel odporúčam pre nenáročných klientov,ktorí nečakajú,že starý 3 a pol hviezdičkový hotel s all inclusive bude taký ako 5 hviezdičkový hotel.Bola som už aj v horšom hotely a mal o hviezdičku viac.Snáď sa polepšia.Na bazéne sú tobogány,ktoré deti využívali,večer mali disco,ale staré melódie.Skôr pre malé deti,ktoré sa tam radi natriasali.Kto tam išiel len ležať,tak sa mu tam bude páčiť,ale kto chce aj nejaké zážitky,tak si musí priplatiť let padákom alebo jazdu na banáne.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 32
z 73 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání