Napsat recenzi

100pro raději jinam

Recenze hotelu Marabout Hotel *** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Prvni dojem celkem ok i prezto, ze za dýško v eurech jsme 3x reklamovali pokoj.Špína.Fotky neodpovidaji realitě.Libilo,prvni dva dny poznávačka a pak už začaly zlobit místní Cliché.Závodní jídelna nezvládá servis tolika hostů.Chybí nádobí,jídlo, obsluha ti dává mnohdy příděl z milosti.Špatný pitný režim má na svědomí absolutně nedostačující množství nádobí, které je mnohdy špinavé s extrémě pomalou obsluhou.Hotel je primárně pro místní komunitu, kdy cestovky obsazuji volne pokoje.Kapacita hotelu bude někde 1500+.Kapacita jidelny 600-.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytovna. Hygiena hruza. Od 21:00 do 24:00 extreme hlasita animacni hudba.Kazdy den od 10:00 do 17:00 moc hlasita hudba u bazenu. Znamena to, ze si na pokoji neodpocinete. Je to fakt rachot i na tom pokoji.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Vybere si každý dle chuti. Nejsou ale prizpusobeni pro vice hostu.Je srpen a neni talíř, příbor,volný stůl,málo personalu kteří nestíhají. "specialni" davky, jako: palacinka,pizza kousky,grill,vaj.omeleta atd maji prednost místňáci,tobě to dávaj jakoby z milosti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Na recepci umí uspokojivě anglicky. Na denní směně je tam STAFFačka Polka, hovořící vícero jazyky.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž uklízí. Příjemná. Místňáci dělaj ale bordel všude,jsou to prasata. Pisek prvnich 300m mate po pas, takze utopit a nechat se sníst žralokem je obtížné

A pak je tady "hotelový aquáč",stará záležitost,bez pravidel. Ale ta voda. Vecer po 17:00 se zavírá bazen a vypíná hlasita hudba. Začíná se sypat kýblama sůl, chlor a chemie do bazenu, do ktereho je do rana zakaz vstupu.Zvrchu je voda modra, pod vodou nepruhledna a nechces si fakt loknout. Kdo neda po 6te rano rucniky kam si chce lehnout ma smulu a to i u moře

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V okolí hotelu jsou jenom hotely a promenáda s obchody. Jak odbočíš z hlavní, jsi v Africe, coz je fajn, protoze jsi na dovolene v Africe.jinak musis za vylety cestovat taxikem, nejsou drahé.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Bral sem to na posledni chvili, co vyšlo, all in,jsme 2+2, odlet za 10 dni. super.

Obrovské zklamání.

Aby jsme se těšili domů z dovolené.....

Věřte nevěřte a to nejsem vůbec náročný..

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 73 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání