Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Karawan Beach & Resort *** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 1,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 629x
Recenze se líbila: 530 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel prošel rekonstrukcí - hlavně vstupní hala, recepce, místo koberců dlaždice až do IV. patra, nová lehátka a sluneční zábrany u horního bazénu, hotel celý nově vymalovaný, pokoje i koupelny čisté. Byli jsme ubytovaní až nahoře v pátém podlaží a byli jsme moc spokojení. Klimatizace fungovala a dala se individuálně regulovat.

Ubytování  průměrně (1,9/5)

Ubytování OK, koupelna a vana čisté, chtělo by opravit protékající WC. Denně uklizeno, vč. balkonku, použité ručníky a osušky brala pokojská a než jsme přišli z pláže, tak dodala čisté. Nemuseli jsme čekat do večera na nové. Nikde žádný lezoucí hmyz.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Stravování - vždy se dalo něco dobrého vybrat, každý den bylo hovězí, drůbeží, někdy i krůtí maso, ryby, hodně zeleniny - syrové i vařené, kuskus, brambory, špagety, hranolky, pizza, rýže. Pudinky, různé pěny. Nejlepší ze všeho byly ovšem zákusky, ty neměly konkurenci. Měli jsme melouny červené i ananasové, broskve, jablka, něco jako červené mirabelky. Také výběr na snídaně byl dostačující - dva druhy salámů, párky, sýry, vajíčka, jogurty, zelenina, croasan, bagety, bagetky bílé i celozrnné, máslo džemy, nutella, halva, harissa. Kdo chtěl, mohl si nechat udělat vaječnou omeletu, hemenex nebo usmažit palačinku, na kterou si mohl dát nutellu nebo džem. K pití džusy, které jsme si ředili vodou. Ochutnali jsme také tuniské červené, růžové i bílé víno a pivo Celtia, a nechali si namíchat různé nápoje. K pití klasika - fanta, sprait, cola, voda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

Vybavení a služby - spokojenost. Personál - pokojské, barmani, vše v pohodě. Animační programy byly slabší, ale dalo se, u dolního bazénu bylo pěkné večerní posezení u all baru. Bazény čisté, vodu kontrolovali každý den, u horního bazénu tobogány.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž čistá, denně uklizená, moře krásně čisté, žádné chaluhy,vstup do moře postupný, jen jsme měli každý den dost velké vlny. Moře bylo krásně teplé. Jediný nedostatek - lehátka a slunečníky se platily, nebyly v rámci all - 3 TD za osobu. Před sedmi lety bylo v ceně all. Vedle, na pláži hotelu Okba, byla lehátka a slunečníky za 2 TD za osobu a leželi tam i turisté, nejen domorodci a měli širší a pohodlnější lehátka.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

V Sousse jsme byli po několikáté, v hotelu Karawan jsme byli před sedmi lety a dost se zlepšily služby i vybavení hotelu. Vybrali jsme si záměrně hotel ve středu města, abychom mohli chodit do Mediny, projít trh a celou starou část města. Stojí za to jít večer na procházku na druhou stranu, kde je obchod Generalli do novější části, kde jsou krásné nové obchůdky, kavárny, celá pěší zóna s hotely, nebo se projít z druhé strany po pláži podél moře. Večer a i ve dne jsme navštívili jachetní přístav Port el Kantoy, kde jsme večer viděli zpívající fontánu. Jeli jsme taxíkem, vláčkem, i kočárem, až na místní autobus, ten jsme nevyzkoušeli. Kdo má čas a odvahu, může se projet místním "metrem" - po železnici. Jeli jsme do Mahdie motorovým vláčkem - courákem, který zastavuje na každé zastávce a neustále troubí, když přejíždí přes přejezdy a vjíždí do zatáčky. Stejně jako auta a taxíky. Jedna cesta stojí cca 3 TD a pokud si zakoupíte zpáteční lístek, tak je cesta ještě levnější. Byl to fajn zážitek.

Celkový dojem  průměrně (1,9/5)

Dovolená super, určitě se sem ještě vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání