Napsat recenzi

Jaz Tour Khalef

Recenze hotelu Jaz Tour Khalef Thalasso & Spa Resort ***** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 50 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel má nejlepší léta již za sebou, služby jsou na očekávané úrovni.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Úklid každý den, bez problémů.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Strava standardní, možnost výběru i z tuniských jídel, koutek s dětskými jídly, jídla pro vegetariány. Personál během špičky při obědech i večeřích nestíhá uklízet a připravovat stoly pro další hosty. Občas nebyla k dispozici balená perlivá voda, což by se u pětihvězdičkového hotelu nemělo stávat, ale neperlivé bylo vždy dost. Možnost velmi brzké snídaně s omezeným výběrem, a to od 5:00 hod.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Recepční "zapomíná" vydat při směně peněz potvrzení, které je vyžadováno při zpětné směně TND na konvertibilní měnu. Jinak je personál milý a ochotný. V blízkosti hotelového bazénu hraje v podstatě celý den velmi nahlas reprodukovaná hudba, ve večerních hodinách se rozléhá hudba z programu organizovaného hotelem až do 23:00 hod. Na přilehlé pláži již hudba slyšet není. Dětský bazén je dostatečně vzdálen od bazénu určeného dospělým. Lehátek u bazénu je dostatek včetně matrací. Možnost ležení nejen u moře a bazénů, ale i na trávnících v zahradě pod stromy.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Úsek moře příslušející k hotelu je ohrazen nejen bójkami, ale i sítěmi, a to pouze v krátkém úseku, v němž dospělý bez problémů dosáhne nohama na zem, což je docela omezující vzhledem k počtu koupajících se. Nicméně je možné poodejít na sousední pláž s neomezeným přístupem do moře. Síť má zřejmě chránit nejen před utrženými vodnými rostlinami, ale i před modrými medúzami. V moři jsme u břehu našli kusy rozbitého skla, běžné jsou i úlomky cihel. Pláž se sice snaží občas uklidit, ale z moře plovoucí kusy igelitu a další odpadky nikdo v pobřežní části nesbírá. U pláže jsou k dispozici uklízené sprchy a WC.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Před vstupem do areálu hotelu stanoviště taxi. Nová výstavba přiléhající k areálu hotelu není orientována na turisty, ale na běžný život města a jeho obyvatel. Obecně je v Tunisku na mnoha místech značné množství odpadků, případné stavební suti apod. Tuniští česky hovořící delegáti objasňují na fakultativních zájezdech, proč tomu tak je.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Hotel nabízí standardní služby spojené se zařazením do kategorie 5 hvězdiček, personál je příjemný, úklid bez problémů, pouze moře je znečištěné odpadky. Rovněž utržených vodných rostlin je zde dost a dost. Pro ty, kteří vyhledávají ubytování s animačním programem a hlasitou hudbou do večerních hodin, je toto ubytování vhodné.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání