Napsat recenzi

Nejlepší dovolená

Recenze hotelu Hotel Scheherazade *** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 301x
Recenze se líbila: 323 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Nejlepší dovolená co jsem kdy měl. Scheherazade je první místo, kde jsem strávil dva týdny dva roky po sobě a v nadcházející sezoně jedu potřetí. Hotel je pouze pro dospělé klienty, bez dětí.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Standardní pokoje bohatě stačí, na pokoji je funkční klimatizace, lednička zdarma, všechny pokoje mají výhled na moře. Na balkoně je příjemné posezení. Sateltiné TV jsem nikdy nevyužil, trezor za poplatek. Funkční wifi zdarma na pokoji.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Stravu každým rokem vylepšují, v roce 2016 byla strava velmi dobrá, někdy menší výběr. V roce 2017 se úroveň stravování zvýšila, výběr bohatý, rozšířili nabídku sýrů a masa. V týdenních cyklech se opakují tematické večeře, tuniská kuchyně, italská, francouzská, atd, každý si vybere. Bohaté snídaně, od cereálií přes různé druhy klasického i slaného pečiva, sýry, vejce, párky, palačinky. Nápoje výborné, když projevíte první den trochu slušnosti a nezačnete mluvit rusky, tak máte od personálu první poslední.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Nonstop recepce, ochranka při vstupu do hotelu, u vchodu i na pláži, směnárna, wi-fi zdarma v celém areálu hotelu. Úklid probíhá každý den, tektéž i každodenní výměna ručníků ikdyž výměnu nepožadujete. Personál hotelu velmi milý a ochotný, když jim odpovíte na pár otázek odkud jste a něco o vás, velmi si vás váží a jsou velmi milí a ochotní.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž malá, ale nikdy se mi nestalo, že bych ve kteroukoliv denní dobu nenašel volné lehátko a slunečník. Vstup do moře mírný, moře čisté, občas vodní traviny. Jediným nedostatkem jsou někdy bezohlední kuřáci přímo na pláži, což ovšem hotel neovlivní.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Nejbližší nákupní možnost je pár metrů od hotelu menší nákupní centrum. Centrum města je cca 4 km, bez problému za 10 minut taxíkem. Do centra se dostanete i pěšky po hlavní třídě, kde je spousta obchůdků, kaváren a restaurací. Vyhovuje mi, že je hotel situován ve městě a ne v rezortu turistické části.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Vysoká kvalita za rozumnou cenu a služby na úrovni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jarmila: Tunisko - 11. 1. 2018 12:10

Která CK to psala? Vždyť to není pravda. reagovat

Tomáš Stehno: Re: Tunisko - 11. 1. 2018 15:48

Psal jsem to já jakožto soukromá osoba, s žádnou Ck nemám nic společného. Byl jsem v hotelu dvakrát a byl jsem nadmíru spokojen. reagovat

Kateřina: Re: Tunisko - 3. 2. 2019 12:54

Mužů to jenom potvrdit a hotel doporučit. Byli jsme na hotelu také 2krat (2017 květen,2018 září) a těšíme se na další dovolenu. Jeden z nejlepších hotelu 4* v Tunisku (klid bez děti, obsluha, pokojí, pláž, jídlo atd). reagovat

Tuznisko: hotel - 24. 2. 2019 16:16

Já Vám to přejhi, ale lituji nlidí, kteří Vým naleti reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání