Napsat recenzi

Hotel Jinene resort *** Nejlepší dovolená!!!

Recenze hotelu Royal Jinene Beach Resort & Spa **** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 3 272x
Recenze se líbila: 630 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Vlevo hotel Jinene ***, vpravo hotel Royal **** a společný bazén. Vlevo hotel Jinene ***, vpravo hotel Royal **** a společný bazén.
  • Cestička k bazénu. Cestička k bazénu.
  • Výlet na velbloudech. Výlet na velbloudech.
  • Trocha vodního aerobiku. Trocha vodního aerobiku.
  • Vlídný personál k dětem. Vlídný personál k dětem.
  • Večerní program. Večerní program.
  • Personál v restauraci, zaslouží velké +. Personál v restauraci, zaslouží velké +.

Určitě se tam chci vrátit. Krásných 8 dní strávených u moře. Musím říct, že líp jsem si to nepředstavovala. Dokonalé.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Za spropitné 10 Dolarů jsme dostali pokoj s výhledem na moře. Přesně jak jsme chtěli. Byl pěkný, útulný, no prostě klasika. Na to spaní to prostě stačilo. Jezdíme za mořem, ne za pokojem :)

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Restaurace překrásná, klimatizovaná (vždy jsme se těšili, až se trochu zchladíme), čistá, a plná jídla. Stravování formou švédských stolů, jídla dostatek. Výběr z několika jídel. Mně osobně moc chutnalo. Báječný a milý personál, číšníci po nás vše odnášeli, starali se o nás moc hezky. K naší dceři byli extra milý a neustále jí pusinkovali :).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Internet s přípojením přes wifi zdarma po cele recepci, u baru. Prostory pro kuřáky i nekuřáky. Kdo neměl notebook, je tam k dispozici internetová kavárna, samozřejmě za poplatek. Ale kdo dneska nemá mobil s wifi :). Personál dokonalý. Na děti jsou strašně vysazený a snaží se je jakkoliv zabavit. Jsou k nim milý a k dospělým samozřejmě také. Animátoři byli perfektní, celodenní programy pro děti i dospělé. Večerní zábavné programy a nějaké ty drinky :))). Diskotéka parádní.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž čistá, udržovaná a hlídaná. Sama z vlastní zkušenosti mohu říct, že plavčíci jsou opravdu spolehlivý. K jednomu jsem si totiž odložila fotoaparát, abych se mohla jít vykoupat do moře a poté jsem si ho u něj bez problému vyzvedla. Pláž je asi 2 minuty cesty od hotelu. U pláže je bar s nápoji a zmrzlinou. Pár metrů od pláže jsou různé atrakce za poplatek. Slunečníky, lehátka zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Do centra jsou to 4 km taxikem za cca 5 dinárů. Což je krásné. V Portu je krásná barevná fontána. Plno krámků se vším možným, dá se tam parádně nakoupit a hlavně levně.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Už teď se těším na další letní dovolenou do hotelu Jinene v Sousse :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 43 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jiiří: opět se vracíme - 2. 5. 2023 19:56

Krásná dovolená v příjemném a čistém hotelu.Výborná kuchyně, ochotný a milý perzonál. Protože se nám loni v tomto hotelu a okolí natoloik líbilo, že letos máme opět dovolenou v tomto rezortu. Těšíme se ! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání