Napsat recenzi

Výborný zážitek

Recenze hotelu Hotel Hill Diar **+ (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 304x
Recenze se líbila: 464 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Celkové dojmy velmi dobré. Neočekávali jsme vůbec žádný luxus, takže jsme byli překvapeni solidní úrovní hotelu a zejména potěšeni sympatickým a vstřícným personálem. Dobrá poloha hotelu umožňovala časté vycházky jak do centra Sousse a odtud výlety místními minibusy ("louage") do dalších míst, tak do Port El Kantaoui. Bazén byl krásně čistý a moře s pláží výborné pro rodiny s dětmi. Obecně známý nepořádek začínající již pár metrů za hotelem je u těchto krajin obecně známý, takže jej nekomentuji.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Nad očekávaní dobré.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Bylo vidět, že se všichni snaží dělat co nejlépe svou práci.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

velmi dobrý

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Hana: DOTAZY NA HOTEL - 30. 7. 2013 12:03

Dobrý den, 9. srna mám s mamkou odjet na dovolenou právě do hotelu Hill diar a po přečtení recenzí na internetu, mám docela strach. Chtěla bych se zeptat, my jsme nenároční klienti...ale je pravda, že na pláži není ani noha a naopak že je tam hlava na hlavě? Jsem překvalena, jak se názory lidí liší...Bojíme se také, že je hotel na nějaké planině a ke všemu daleko...jsou nějaké nákupní možnosti v Sousse, bez potřeby taxíku? Rádi se jen tak procházíme a prý je Sousse 4 km...Dále by mě ještě zajímalo, jak je možné, že vám po příletu oznámili změnu hotelu? To snad není možné ne? Jedeme si tam odpočinout a ne se handrkovat několik dní o to, kam schováme hlavu.... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání