Napsat recenzi

Zlý sen loňského léta:-(((((

Recenze hotelu Hotel El Hana Beach *** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 1,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 413x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 17
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Koupelna Koupelna
  • Ovládání klimatizace Ovládání klimatizace
  • Skvrna na koberci v chodbě (na konci pobytu dvojnásobná) Skvrna na koberci v chodbě (na konci pobytu dvojnásobná)
  • Schodiště s vajgly Schodiště s vajgly
  • Schodiště Schodiště
  • "Oprava" stropu v jídelně - fáze 1 "Oprava" stropu v jídelně - fáze 1
  • "Oprava" stropu v jídelně - fáze 2 "Oprava" stropu v jídelně - fáze 2
  • Záchod a bidet po nastěhování Záchod a bidet po nastěhování
  • "Čistý" polštář "Čistý" polštář
  • Čistota na chodbě - úklid koberců 1 Čistota na chodbě - úklid koberců 1
  • Čistota na chodbě - úklid koberců 2 Čistota na chodbě - úklid koberců 2
  • Výhled do ulice Výhled do ulice
  • Plíseň pod umývadlem Plíseň pod umývadlem
  • Židle Židle
  • Jediný světlý bod - výhled z hotelu na moře...a nejlépe večer:-) Jediný světlý bod - výhled z hotelu na moře...a nejlépe večer:-)
  • Výhled do ulice Výhled do ulice
  • Tma kryje zločin i rozhled:-) Tma kryje zločin i rozhled:-)

V Tunisku jsem byla již mnohokrát, ale něco takového jsem nikdy nezažila! Z dovolené, která pro mě měla být zdrojem odpočinku a hlavně dostatečného spánku, jsem odjížděla totálně vyčerpaná, nevyspaná a celkově více unavená, než když jsem na dovolenou přijela a hlavně taky naštvaná a v úplné depresi. Navíc s obavami, že se z nehygienicky připravovaného jídla a odporného prostředí hotelu projeví v budoucnu i jiné zdravotní komplikace, než jen střevní potíže. Byly to pro mě zcela promarněné dny a vyhozené peníze! Stejný pocit sdílelo asi 17 spoluúčastníků, se kterými jsme psali reklamaci na CK Best choice - zcela marně.

Tato CK je nyní v úpadku - pozor na ni!!!!!

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Zaplacen poplatek za pokoj s výhledem na moře (20 euro), v prvním pokoji nefungovala klimatizace; druhý pokoj v 6. patře byl neuklizen (špinavé povlečení a ručníky na podlaze); ve třetím pokoji ve 4. patře opět nefungovala klimatizace, při otevření oken hluk (nad restaurací); ve čtvrtém pokoji již zůstala, neboť zde byla konečně funkční klimatizace (nebyl s výhledem na moře) a přespala zde, ačkoliv zde byla použitá prostěradla a povlečení (chlupy, stopy po znečištění) a zcela zapáchající (propocené) výplně polštářů.

Ubytování ještě měnila 2x a poslední 3 dny jen brečela... Nebyla jsem sama, brečeli všichni, co po týdnu neodjeli domů a museli trpět další 4 dny.

Strava a stravování  průměrně (1/5)

Při návštěvě „jídelny“ po příjezdu všudypřítomná špína (na podlahách, židlích, stolech), strašný humus, špinavé ubrusy v několika vrstvách neprané snad nikdy, všude nadrobeno a pár „zbytků“ nabízených jídel - chtělo se mi zvracet:-(

Při návštěvě jídelny na snídani po 9h.nebylo již téměř nic v nabídce, na vzhledu jídelny se také nic nezměnilo (ubrusy nevyměněné, podlahy a židle budily ještě horší dojem, než večer), s odporem snědla suchou veku a vypila kávu a džus. Nejprve nebyly k dispozici ani hrnky na kávu a sklenice na džus, na vyžádání tyto přineseny kuchyňským personálem ve zcela špinavých pláštích. Lžičky nosil personál v umatlaných kapsách a vydával jen na požádání.

V jídelně stále šílený nepořádek (slabé slovo), špinavé ubrusy a židle. Několikrát (v různé dny) mi po zoufalém pokusu o nalezení relativně čistého stolu, kde bych se mohla kulturněji najíst, byla následně bez mého souhlasu přemístěna stravovací karta k jinému stolu, opět se špinavým ubrusem, neboť „čisté“ stoly byly rezervovány pro klienty, kteří zřejmě dobře zaplatili personálu (číšníkům).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

Všudypřítomná špína, neochota personálu, a ľa utečenecký tábor (t.j. převážně alžírsko - lybijská klientela), nefungující výtahy, všude se válely nedopalky, hnusné ulepené koberce...

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

Jedině moře bylo čisté, neboť za tu hrůzu nemohlo - pokud ovšem člověk plaval dál mezi hovny, použitými vložkami, plenami a mraky svobodných tunisanů v hadrech...

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Směr moře celkem slušné, ale plíž špinavá, neuklizená, směr ulice hrůza - viz fotogalerie

Celkový dojem  průměrně (1,3/5)

Co dodat?? Kdo nevěří, ať tam běží. Rok jsem nebyla schopna o tom hnusu psát!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání