Napsat recenzi

hruza a děs-blue style.ck

Recenze hotelu Houria Palace **** (Tunisko - Port El Kantaoui - Port El Kantaoui)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 1 552x
Recenze se líbila: 498 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • bar na plaži mame otevřeno od 10-18h tak si dejte co chcete. bar na plaži mame otevřeno od 10-18h tak si dejte co chcete.
  • číšniik na plaži přeci nebudu obsluhovat v tom vedru. číšniik na plaži přeci nebudu obsluhovat v tom vedru.
  • plážička hotelova o velikosti 30m-10m.lehatka rozbita takže jste musely mit na sobě 2 aby jste nespadly. plážička hotelova o velikosti 30m-10m.lehatka rozbita takže jste musely mit na sobě 2 aby jste nespadly.
  • nacpany bar je libo něco k pití to je ale výběr co 2 druhy alkoholu a ještě ředěnyho vodou a tepleho nacpany bar je libo něco k pití to je ale výběr co 2 druhy alkoholu a ještě ředěnyho vodou a tepleho
  • je libo kavu jen občas protože došla a když ne tak studená. je libo kavu jen občas protože došla a když ne tak studená.
  • prosim koupelna 4**** hotelu .co chcete za ty prachy ne.to je prosím all inclusive prosim koupelna 4**** hotelu .co chcete za ty prachy ne.to je prosím all inclusive
  • krasny novy futra. taky by jste je měli radi doma.hotel je stary asi tak 30let a od te doby se na něm nic nedělalo krasny novy futra. taky by jste je měli radi doma.hotel je stary asi tak 30let a od te doby se na něm nic nedělalo
  • hotelovy bar nacpany k prasknutí.aby nebyl nebylo co pít ani co jist. hotelovy bar nacpany k prasknutí.aby nebyl nebylo co pít ani co jist.
  • krasny rezavy držak na ručniky krasny rezavy držak na ručniky
  • je libo vana tak maximalně v pantoflich jinak neeee je libo vana tak maximalně v pantoflich jinak neeee
  • na plaž mužete jit pěšky asi 500m přes hlavní silnici nebo se nechat odvézt timto krasnym kočárem za dinar na plaž mužete jit pěšky asi 500m přes hlavní silnici nebo se nechat odvézt timto krasnym kočárem za dinar
  • krasa-uživejte luxusní dovolenou all inclusive od ck blue style za 30 tis co by jste přeci chtěly snad ne luxus. krasa-uživejte luxusní dovolenou all inclusive od ck blue style za 30 tis co by jste přeci chtěly snad ne luxus.
  • to je asi nejčistčí čast hotelu. jak se muže tato obří cestovka snížit k něčemu takovemu vybrali jsme si jí a věřili a takto jsme dopadly. to je asi nejčistčí čast hotelu. jak se muže tato obří cestovka snížit k něčemu takovemu vybrali jsme si jí a věřili a takto jsme dopadly.

tento hotel neodpovída4**** řekla slabé 2** hotel špína hnus- jidlo 11 dní porad stejné smradlave měly all inclusive a měli jjsme hlad od oběda do večeře jen zbytky od snídaně.lidi nejezděte nikdy do tohodle hotelu jsou to vyhozeny nemaly peníze.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

hnus a špína.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

jidlo porad stejné hnusné a studené cely den nebylo co jíst ani pít.špinavé sklo humus

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

personal -kuchaři staly u stolu a špinaví .vubec by neměly chodit ven z kuchyně

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

plaž mala.obsluha na plaži .přeci se nebudou namahat zapínat mrazaky když mužete pít teply pití a deci za hodinu v 60st tak jsme si museli kupovat svoje pití aby jsme neobtěžovali.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

městečko krasny.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

v životě nikdy. divím se že taková cestovka jako je blue style se nestydí posílat lidi do takoveho hnusu za nemale peníze . byli jsme v tunisku už po4 ale toto byla katastrofa. už nikdy víc.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Port El Kantaoui - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání