Napsat recenzi

hotel katastrofa

Recenze hotelu Hotel Hannibal Palace ***** (Tunisko - Port El Kantaoui - Port El Kantaoui)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 439x
Recenze se líbila: 537 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Vrátily jsme se 7.8.2012. V nabídce je hotel nabízen jako 5 hvězdičkový, ale má do 5 hvězdičkového stráááášně daleko. Dala bych mu tak 2 hvězdy, ani o jednu navíc.

Byla na více dovolených all inclusive, ale toto nemělo s inclusive nic společného. A můžu za sebe říct, že mám projezděného kus světa, ale toto byla nejhorší a pokazená dovolená.

Zbytečně vyhozené peníze.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytování nic moc, mohlo by být lepší.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Katastrofální !!! Jako All inclusive bych to vůbec nedávala do nabídky. Jídlo pořád dokola, za 12dní toho máte plné zuby, už nevíte co máte jíst. Jeden druh salámu, dva druhy sýra, vajíčko na tvrdo a na hniličku, káva se nedala pít, džusy ředily vodou, pak byly střevní potíže.Velké fronty na jídlo, maso se dávalo na příděl, když jste chtěli přidat tak byl kuchař nepříjemný, že ho otravujete. Pití čepovali číšníci do 1dcl plastových pohárků, nebylo možné, aby si každý načepoval kolik chtěl a kolik potřeboval. Dokonce i pivo pilo načepováno do pet láhve a pak rozléváno do 1 dcl plast. pohárku. Takže jste měli pořád žízeň. Nakonec jsme si raději pití kupovali za své peníze, i když si člověk inclusive dává většinou kvůli pití.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Na úrovni 2 hvězdiček. Personál byl neochotný až drzý, a pořád a za všechno by chtěli bakšiš. No hrůza.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Vyhovující, kromě léhátek kterých bylo nedostatek na tak velký hotel. Kdo chtěl léhátko, musel si ráno přivstat ( kolem 5 hod. ráno) a léhátko si obsadit ručníkem. Jinak kdo přišel pozdě, tak musel ležet na písku.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Bylo dobré, s možností krásné večerní procházky s barevnou fontánou.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Škoda vyhozených peněz.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 19 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Tomáš: Souhlas - 9. 8. 2012 17:57

Právě se tady nacházíme a je to děs a hrůza. Jeden jsem ztratil dohadováním s arabáčáma, telefonováním do česka do eximu, s delagátkou. Jeden den prosezený jenom ve vestybulu, protože se všechno řešilo. Personál opravdu zralý na ránu. Jídla už máme plné zuby po dvou dnech. Nechci vidět ještě těch pět dnů. Pokoj nám sice byl vyměněn, ale jinak to pořád zůstává stejná katastrofa. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Port El Kantaoui - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání