Napsat recenzi

Katastrofální hotel

Recenze hotelu El Mouradi Palm Marina Hotel ***** (Tunisko - Port El Kantaoui - Port El Kantaoui)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 156x
Recenze se líbila: 236 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Smrad ze zatuchliny a plísně. Rozhodně se nejedná o 5* luxusní hotel. Moje nejdražší a nejhorší dovolená v Tunisku.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Pokoj jsem měnila 3x a i ten poslední byl příšernej. Závěs na balkon od krve a závěs v koupelně plesnivej, zaschlý zvratky na obložení wc, všude pach zatuchliny a plísně. Za celých 10 dní dovolené jsem ani jednou nezavřela dveře na balkon, protože bych se asi udusila. Uklízečku toto vše vůbec nezajímalo. Za celou dobu nevyluxovala, o toaleťák jsem musela prosit..... škoda slov.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Jídlo super, ale organizace v jídelně hrozná. Pokud jste nepřišli jako první, tak jste jedli u stolu kde to vypadalo jak kdyby tam " žrali prasata " . Nedostatek příborů, skleniček, ubrousků. Na vše příšerný fronty. Hned druhej den se mi z těch nedostatečně vymytých skleniček udělal koutek a opar. A nebyla jsem jediná :-( .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Recepční celkem příjemní na to že jsem je první tři dny furt otravovala výměnou pokoje.

Číšníci ochotní, ale někteří ředili alkohol vodou. Pán v obchůdku velmi ochotnej.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž velmi malá, beach boy si účtoval 10 dinárů na den za rezervaci lehátka i když mělo být zdarma. Moře super, jen po bouřce trochu zanešené. Medúzka mě za celej pobyt žahla jen jedna.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Jezdím každej rok, takže vím jak to mimo hotely vypadá. Tady byli v blízkosti obchody, v docházkové vzdálenosti i přístav. Taxi levný, takže se dá zajet i dál.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Nikomu bych tento hotel nedoporučila. Psala jsem i reklamaci cestovce, ale slušně se mi vysmáli. Chtěli po mne důkazy, ale nevím jak dokázat smrad, který jsem kvůli alergii na plísně fakt nedávala. To že inzerovali minibar apod. co vůbec hotel neposkytoval raději nekomentuju. Letos jsem fakt na peníze nekoukala a hořce lituju. Ještěže aspoň lékárna byla v blízkosti a levná.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Port El Kantaoui - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání