Napsat recenzi

Hotel Tergui Club *** - za málo peněz, nebylo to špatné

Recenze hotelu Best Beach Hotel Resort (ex Tergui Club) *** (Tunisko - Port El Kantaoui - Port El Kantaoui)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 307x
Recenze se líbila: 482 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Měli jsme trochu obavu, po přečtení recenzí, ale realita není vůbec tak špatná jak se píše. Není to sice žádný luxus, ale ostudu neudělá.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Pokoje obyčejně vybaveny, ale na přespání v pohodě stačí, na pokoji stejně trávíte minimum času. Klimatizace funkční, takže nebyl problém.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Jídlo bylo trochu zklamáním, celý pobyt to stejné, jídla mdlé, bez výrazných chutí, hlady se neumíralo, jídla bylo dost,a stále jej doplňují. Ale obyčejné a pořád to stejné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Vybavení hotelu jednoduché, personál úslužný, a za mírné všimné i nadstandartní služby(platí pro celou oblast). Animátoři každý den připravený program, pro děti i dospělé.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Moře čisté, pláže také to si hotel hlídá, jen po celý pobyt velké vlny, plavání jen pro odvážné. Ale je to MOŘE!!! Toto Vám nahradí pěkný a udržovaný bazén, v areálu hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

V okolií hotelu se nacházezejí obchůdky s potravinami, a suvenýry, a to je vše. Pokud chcete utrácet, taxíkem do města (cca 8 min ) a cena 1 Din na osobu. Tam už je to o poznání živější. Jinak mimo hotel, je nepořádek a to myslím nepořádek!! Tunisané neřeší. Města jsou na tom lépe.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Naše nároky to bohatě splnilo, je to jiný kraj a člověk si musí na vše zvykat, ale dá se podnikat spousta zajimavých akcí( Výlet na velbloudech, výlet na saharu, výlet pirátskou lodí a mnoho dalšího). Pár chybiček by se našlo, ale celkově máme pozitivní názor na celou dovolenou. Nedoporučuji náročnějším klientům.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Port El Kantaoui - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání