Napsat recenzi

Příšerné

Recenze hotelu Byzance Hotel *** (Tunisko - Nabeul - Nabeul)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 100x
Recenze se líbila: 284 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do Tunisu létáme 20let ale hotel Byzance byl nejhorší zážitek. Ubytování, jídlo, moře, pláž nic neodpovídá katalogové nabídce CK. Za našeho pobytu konkurenční CK přestěhovávala 12 lidí do jiného hotelu v rámci reklamace. Delegátka naší CK je paní žijící v Tunisu a má na na vše jiný názor. Neochotně přinesla pouze reklamační protokol který jsem vypsala a ona podepsala, ostatní budu řešit později. Nejsme nároční ani rýpalové ale pokud nechcete doslova vyhodit peníze a těšit se až skončí pobyt a pojedete domů, zvolte jinou destinaci!!!

Ubytování  průměrně (1/5)

Zařízení pokoje staré, matrace tvrdé (snad koňské žíně),jedinný toaletní stolek nakloněný takže nepoužitelný. Televize s 5ti programy stáří tak 20let která se težko přepíná protože má vymačkané knoflíky.Bohužel jsme dostaly pokoj vedle výtahu, který pokud fungoval, neskutečně bouchaly dveře.(jedinný výtah na hotelu do kterého se bojíte i vstoupit). V koupelně teče z kohoutků slaná voda, ale podle paní delegátky není slaná ale minerální. Vyřešily jsme to tak, že jsme v obchodě koupily 6litrový barel vody a tu používaly na čištění zubů. Ubytovaní jsma byly ve 3 patře výhled na moře, bohužel přez místní "domy", takže si ho moc neužijete. Ale v tomto "hotelu" asi ty nejlepší pohledy a relativní klid. Ostatní pokoje mají výhled do ulice plné místních, hlučných domorodců.

Strava a stravování  průměrně (1/5)

Snídaně - 1druh salámu, 2druhy sýru, tvaroh, palačinky, bageta, zelenina, káva z automatu. Oběd a večeře - brambory, těstoviny, denně kuřecí a játra. Co je do oranžova je pálivé tak že je nepoživatelné. Po dohadách s delegátkou nosily vnukovi jídlo přímo z kuchyně (omaštěné těstoviny se sýrem). Dostatek nakrájené zeleniny a denně melouny. Při večeři i dortíky a zmrzlina. Hlady neumřete, ale ani si nepochutnáte. Pořád to stejné bez fantazie a při pobytu 10 dní se těšíte domů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

Nezaznamenala jsem žádné. Hotel bez animačních programů, bary jsou v hotelu sice 3 ale na inclusive funguje pouze 1 v chodbě hotelu, kam nesmíte jít mokří,i když od bazénu to nějak jinak nejde. Bar u bazénu otvírá v 19hod. a je placený využívaný jedině domorodci, bar ve vestibulu u recepce je spíše hospoda pro místní a opět nemáte nárok.

Bazén o velikosti 10x12metrů!!! plus pro děti 3x3metry. Dopoledne obsazen bomorodci kteří si zaplatily vstup na recepci. Při kapacitě 4 kusů slunečníků !!! a 12 kusů lehátek !!!, máte smůlu a musíte sedět na slunci bez stínu na plastových židlích, kterých je okolo bazénu naštěstí dost.

Pláž a moře  průměrně (1/5)

Pláž od hotelu asi 300metrú bez cesty přez pustinu. Pokud se tomu pláž vůbec dá říkat. Písek navezený ze stavby plný střepů dlaždiček, cihel a kusů betónu. Slunečníků všeho všudy12, lehátek 20ks na celý hotel!!! Stav lehátek katastrofa, plastové rozlámané a plátěné proležené takže použitelné pouze na sedění. Na to že vstup do moře je přez skalnaté, kluzké podloží nás CK také neupozornila a podle delegátky je to proto že byl odliv!??. Do moře se odvážily jen jedinci, kteří skončily potlučení. Jediný písečný vstup do moře s krásnou písečnou pláží je na veřejné pláži asi 500m od hotelu, bohužel totálně plnou domorodců. Bar na hotelové"pláži" před 2 roky vyhořel, staví se jiný a asi jen tak nebude, tak máte opět smůlu.

Okolí hotelu  průměrně (1/5)

Žádné nákupní možnosti ani procházky.Po setmění ulice plné místních a né vždy příjemných domorodců.Raději jsme zůstavaly na hotelu, kde bylo relativně bezpečno, ale nuda.

Celkový dojem  průměrně (1/5)

Nedoporučuji tento hotel ani destinaci Nabeul.Vyhozené peníze a hlavně zklamání z celé dovolené.

Jediné pozitivum je personál v hotelu,ochotní lidé,usměvav vždy a bez bakšiše. Bohužel s pláží ani bazénem nic neudělá.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Nabeul - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání