Napsat recenzi

Pro CK je ostudné nabízet tento hotel.

Recenze hotelu Skanes Serail & Aquapark Hotel **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 227x
Recenze se líbila: 197 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Disko 23- 04 hod/ každý večer. SKvělý nápad jak navýšit cenu. Za jiný pokoj si připlatíte.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Jaký dostanete pokoj se rozhoduje až po přijezdu, na recepci všichni příjemní. Je to taková sazka-sportka. Poprosili jsme o pokoj, kde neni slyšet diskotéka. Měli jsme 2 pokoje. Kdyz jsme objednávali hotel, měl recenze 7,6, než jsme odjeli na dovolenou klesla recenze na 7. Byli jsme připraveni si dovolenou užít za každou cenu, nejsme žadné padavky. Je to velmi hlučný hotel, noční klid tu neexistuje. Dveře na chodbu jsou stejné jako na pokoji, bez prahu. V noci prosvítá světlo z chodby, poznáte kdo prochází za dveřmi, jestli dítě, dospělí, dokonce i jestli má botasky nebo žabky. Pokojská si otvírá pokoj bez ohledu jaká visí cedule, vždy se z úsměvem zeptá jestli něco nepotřebujeme. Pokoje čisté, vybavení starší, ale funkční. Po zapnutí klimatizace smrad z kanalizace nebo žumpy, takže jsme ji nezapínali. Snažili jsme se větrat večer než začala proslulá diskotéka. V našem pokoji byla sice slyšet, ale ve druhém pokoji přes chodbu jste byli součástí, hudba šla skrz tělo. Syn se snažil usnout v koupelně, ale nedalo se tam dýchat. Zato jim tam klimatizace fungovala na 100% a bez smradu. Je jedno ve které části jste ubytovaní. Diskotéka je před recepcí venku, slyší ji celá přední část a strana od aqua parku. Před hotelem je železnice, konec ranveje- letadel si nevšimnete, občas něco letí, není to Praha. Pak 4 proudová silnice, ta je rušná. Aqua park je zrekonstruovaný, děti se fakt vyblbnou, ale opět si musite najít místo, kde necítíte fekálie. Místním to nevadilo, seděli tam hodiny. U bazénu čisto, žádný smrad. Lahátka si před snídaní obsadili vesměs Rusové a do oběda jste na nich viděli jen ručníky. I přesto nebyl problém si najít volný lehátko. Na konci srpna byla polovina lehátek volná. V bazénu místa dost. Mistní, co sem chodili na veřejné koupalistě byli v pohodě. Jen jsem žádnou tu ženskou nikdy nepotkala na wc.Ty jejich skafandru by jen tak nesundaly. Seděly vždy v bazénu. Bazén přechlórovaný. Manžel se osypal. Jen v aquáči si své děti nehlídali tak jsem své děti hlídala. Dceru 8let jsem tam nenechávala samotnou! Nešla sama ani na záchod, byla obtěžovaná v bazénu místním puberťákem.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jídla bylo dost a bylo dobré. Skoro nesolí, nepouživají glutamát a Čechům jistě chybí maggi a podravka, my jsme byli spokojeni. Hodně zeleninových pokrmů, hovězí maso vždy měkké. Zákusky luxusní. První dny jsme se přežírali, pak jsme pochopili, že je vše každý den nastejno. Personál se nezastavil od snídaně do večeře. Kmitali, aby byly talíře, příbory a jídlo stále doplňovali. Velikost jídelny nedostačující. Stejně tak nedostatek talířů a příborů. Sice je hned odnášeli a myli, ale nechci raději vědět jak. Na minutky se čekalo v řadě. Pult obsluhoval jeden kuchař, tam se musela vystát fronta. Všichni byli přijemní a nikdy je nerozhodlo, že mají někde frontu, prostě nou stres. Narozdil od turistů, kteří by chtěli všechno rychle. Neni jedno jestli se válím na lehátku nebo ve frontě? Vždyť jsem na dovolené a nikam nespěchám. Odpolední pizzy bylo vždy dost, jen se na každý plech čekalo 10min. Na zmrzlinu vždy fronta, ale šli jsme i 2x. Zmrzlinu obsluhovali animátoři, opět žádný stres s každým pokecal, rychlost nulová. Tady infarty neohrozí, jsou to pohodáři. Když jste nestihli pizzu, za hodinu byla večeře. S hygienou si moc hlavu nelámou, ale jsme v Africe, musíme přimhouřit oko.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Je co zlepšovat. Zaměstnanci všichni usměvaví. Bakšiš jsme dávali dobrovolně a rádi. Pro nás jsou to jen drobné. Top je animační tým! Od 10 do 23 hod program. Večer od 21h mini disko, po něm šou pro všechny. I když nemluvili česky, snažili se používat česká slova. Na večerní šou byla vždy sranda. Oproti otravným asi 3 lidem, co chodily celý den kolem bazénu a nabízeli předražené výlety, nebo zboží. Po dvou dnech už si nás pamatovali a dali pokoj. Rozhodně si přečtěte desky cestovní kanceláře, jsou tam zajimavé věci. Jediný výlet, který stojí za to je ten 2denní na Saharu. Dle delagátky s sebou potřebujete jen vodu a mikinu, ale jen za 1den utratíte 1000tdn. Na každém zastavení z vás dostanou peníze. I tak to stojí za to.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Při první cestě na pláž strašný smrad. Opět od někud vítr navál fekálie, pak jsme tam 2dny nešli. Do konce pobytu jsme tam chodili málo, měla jsem pocit, že smrdí i moře. Smrad u moře nebyl citit každý den.Pláž udržovaná, mělká, pro dětí ideál. Každé ráno odváželi naplavenou trávu a odvezli ji pár metrů za hranici pozemku.Zaplavala jsem si i já. Je tam vyžití ve vodních atrakcích.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Po ohraničený plot zeleň, za plotem bordel. Nesmíte to vnímat. Vadilo nám kouření u bazénu. V 18h se zavíral bazén a uklidili se lahátka. Po večeři jsme si lehátka rozložili a trávili čas venku než začal večerní program.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Cestovka by tento hotel neměla nabízet, je to ostuda. Veřejné koupalistě v hotelu je nesmysl. Stejně tak disko pro veřejnost. Česky se tu nedomluvíte.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 46 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání