Napsat recenzi

Nejlepší dovolená:

Recenze hotelu Skanes Serail & Aquapark Hotel **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 651x
Recenze se líbila: 473 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 6

Už mám jistou dovolenou na každý rok :)

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Recepce a jiná obsluha bombastická,vyhoví Vám ve všem jen nesmíte být ukřičení češi jak to nějací lidé mají ve zvyku ale vše se dá vyřešit s klidem (my osobne tedy neměli žádný problem). Pokoj super,ani jsme nemuseli mít 100% výhled na moře,stejne pokus di chcete užít dovolenou tak na pokoji jste pr minut přes den a pak tam spite. Uklid pokoje byl na jedničku vše kráásně čisté(ani podstrkování dináru nemuselo být).

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Obsluha u baru atd. super at jste požádali o cokoli vyhověli a ještě s usměvem. Jídlo bylo výborné, jasně našlo se něco co nechutnalo ale co člověk to jiná chut,nechutnalo mi to tak jsem si to už nedala. výběr byl pestrý ač tam nějací blbci nadavaly že nemají tam to a tam to tak to byly akorát rozmazlení lidé. jednu výtku bych měla ale to se tam na míste dá také vyřešit,mají tam malé skleničky na piti takže bud tam každou chvilku behate od jidla pro piti a nebo se to dá vyřešit tím že si řeknete o džbánek. Ale jak říkám je to maličkost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Hotel je tak krásný jako je zachyceno na fotkách u CK. Co se týče okolí, jak říkají This is Africa,ale vubec to nenarušuje dovolenou Nesmím zapomenout na večerní zábavu,určitě jsme se tam nenudily. Animátoři užasní celý den vás baví a přijdou si přes den i jen tak popovidat .... Pořád usměv na rtech pecka....

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

.Co se týče pláže a čistoty na ní opět musím říct že super.Žádná špína nic a ještě se tam nasmějete když si přiběhne velbloud zahrát volleyball :D

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Určitě naštivte město Monastir.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Užasný,nechápala jsem jak lidé mohou jezdit každý rok na stejné místo. Po návštěvě Skanes serail už to chápu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

sisina: Děkuji!!! - 13. 9. 2013 9:17

Moc děkuji za Vaši recenzi-v pondělí 16.9.odlétáme a jsem příjemně natěšená i díky Vám.Renata reagovat

eva: Re: Děkuji!!! - 13. 9. 2013 10:07

nemáte vubec zač, ježiši jak já vám to závidím.... Myslíte že byste pro mne něco mohla udelat?? reagovat

sisina: Re: Re: Děkuji!!! - 13. 9. 2013 20:40

Co pro Vás mohu udělat? reagovat

eva: :-) - 14. 9. 2013 21:21

Dekuji uz nic uz jsem v kontaktu s tim s kzm sem chtela ..Ale muzete pozdravovat animatora jmenem dido od evi rikal mi zlato kdyby nevedel... dekuji mockrat a at se vam tam libi a pak napiste.... reagovat

jaromir: Re: :-) - 9. 5. 2014 10:41

pristi rok se jedu podivat na dida znam ho nekolik let supr kluk a animator reagovat

eva :): :) - 10. 5. 2014 20:39

opravdu jak dlouho ho znáte? on se ted prý oženil ... což mi je trochu líto myslela jsem si hoodne na nej :D :D ale doufám že je aspon stastny... já tam pojedu jeste tento rok snad... před týdnem jsem tam byla ale jinde tak jsem nemela moznost ho videt .... Ale podle informaci co mám tak by se mel stehovat do cech do Prahy ... tak ho třeba budeme mit blížeji... snad bohužel snad bohu dík.... já osobne bych byla radsi kdyby byl dál na hotelu a vubec sem do te díry jmenem česká republika nejel.... :( :) ale co se dá delat .... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání