Napsat recenzi

Luxusní dovolená v Tunisu

Recenze hotelu Skanes Serail & Aquapark Hotel **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 053x
Recenze se líbila: 548 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Už na začátku bych Vás chtěla upozornit, zda si myslíte, že poletíte s rodinou a budete mít místa v letadle pospolu, tak jste na omylu! Jeli jsme ve 4 lidech, jako rodina a byly jsme rozmístěny po celém letadle. Nikomu nedoporučuji hotel, ani leteckou společnost Blue Style. Delegátky nevědí skoro vůbec nic o přístupu k místním lidem. Když jsme jí řekli, že předpokládáme pokoj s výhledem na moře, řekla nám, že toto neumí zařídit.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytování jsme řešili první noc, pak jsme tam stejně jen přespávali, ale nebylo to úplně nejhorší. Žádná zvířátka nikde nelezly! Nenajdete na pokoji minibar, ani trezor, pouze za příplatek. Zábradlí na balkónu nebylo dobře upevněné, takže nedoporučuji kvůli dětem i dospělým samozřejmě.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jídlo bylo dobré cca 5 dnů po příletu. Pak už se nedalo jíst, protože bylo stejné dokola. Doporučuji mužům, kteří mají rádi maso třeba křepelku plnou kostí, moc dobrá delikatesa:-D!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Hotel čistý, ale ne zrovna ochotný personál.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž byla vzdálená pár metrů, naprosto vyhovující, ale ta špína, která byla při vstupu do moře, humus. Nechápu, proč to tam místní neuklízeli, u některých hotelů uklízeli pláže každé ráno a připravovali pro turisty, tady to rozhodně nečekejte! Moře po cca 3 metrech krásně čisté! Ale i přes to jsme se nekoupali ani jednou!

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Všude odpadky, špína, humus! Žádné procházky kolem hotelu nečekejte, protože není kam jít, nikde nic není. Do měst jsme jezdili každý večer TAXI službou, asi jediné zpestření, kde se dalo procházet, komunikovat s někým.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Nejhorší dovolená, nikomu nedoporučuji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 46 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Roman Žilka: Typicky české. - 7. 9. 2013 1:29

Blue Style není letecká společnost, ale cestovní kancelář. Jinak pokud přijdu k odbavení jako skupina, pak sedím vždycky dohromady. Případně se stačí u odbavení zeptat. Pokoj s výhledem na moře se většinou objednává předem a je dražší. Pak se dá objednat i na místě, ale za bakšiš na recepci. Zadarmo ani kuře nehrabe. Okolí hotelů v Africe takhle prostě vypadá. Když se Vám tam nelíbilo, měli jste jet třeba na Miami Beach. ... Holt když si koupím zájezd za pár šupů, musím očekávat tomu odpovídající komfort. Ale my češi budeme furt remcat a chtěli bychom super luxus zadarmo, že? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání