Napsat recenzi

Dobrá dovolená

Recenze hotelu Skanes Serail & Aquapark Hotel **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 639x
Recenze se líbila: 439 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 3
  • hotel focený od bazénu hotel focený od bazénu
  • hotel focený z moře hotel focený z moře
  • moře moře
  • výhled z balkonu výhled z balkonu

Doporučuji !

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytování bylo dobré. Pokoj prostorný a postačující. Hotel nemá dostatek ručníků, takže ráno je uklízečka sesbírá na vyprání a cca kolem 15 hodiny vám je vyprané vrátí - > přes den se nemáte do čeho utřít. Nevím jestli by se tohle mělo ve 4* stávat. Zatím jsem se s tím jinde nesetkala.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Se stravou nebyly žádné problémy. Jen celková nabídka byla obdobná, jako ve 3 hvězdičkovém hotelu. Ale strava byla rozmanitá, vybere si každý dle vlastních chutí. Nejlepší jsou zmrzliny k obědu i k večeří. Nabídku ovoce by mohli vylepšit. Někdy se také stávalo, že nalévali nápoje do deckových papírových kelímků.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál je milí, příjemný, úplně bez potíží. Nemám co podotknout.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Tunisko je známé řasami, tak se jim nevyhneme. Ovšem když se moře vyvede je opravdu překrásné, čisté, telpoučké. Dlouhá mělčinka je skvělá na válení ve vodě. Někdy jim trvalo, než uklidili naplavené řasy z rána, ale to jsou tunisani, mají na všechno spoustu času :-) V ceně byly nakonec i matrace na lehátka, ale bylo jich tak 1/3 oproti lehátkům. Lehátek bylo dostatek.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Okolí? Lehký bordel jako vždycky :-D Ale dá se velice bezpečně dojet taxíkem i autobusem (doporučuji, je to zážitek) do města.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Nejlepší je jet do Tuniska, když mají Ramadán. Budete pak mít pohodovější dovolenou, aniž by vás místní otravovali. Celkové dojem je super, až na těch pár maličkostí. Já jedu k moři, abych si odpočala, takže nějaké malichernosti moc neřeším. Vůbec se mi nechtělo jet domu, ještě bych se tam klidně vrátila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zdendula: díky dipsy - 21. 7. 2014 11:06

Konečně jsem se dočkala pozitivní recenze. Do toho hotelu jedeme v září, už jsem se opravdu obávala, že jsem vybrala špatně. Jen se chci zeptat na ten autobus, zastávka je někde poblíž a kde jste si kupovali jízdenky? Na recepci a nebo v autobuse. A ještě prosím jak je to s vodou na pokoj...prý tam žádnou nedávají....moc děkuji za odpovědi Zdendula Brno reagovat

dipsy: odpověd - 21. 7. 2014 11:16

Autobus jezdí nepravidelně, ale měl by po půl hodině. Stačí si stoupnout k silnici směrem, kterým chcete jet a čekat až pojede. Potom stačí mávnout a on vám zastaví. Nastoupíte zadními dveřmi a zaplatíte 1 TD na osobu. Vystoupíte předními. Na pokoji voda není, můžete si zaplatit minibar, ale vodu si tam i tak musíte dokupovat sama. Vodu lze jako jediný pití bez problémů čepovat do flašek v baru. reagovat

Zdendula: Re: odpověd - 21. 7. 2014 11:58

a při výstupu musíme asi říct šoférovi, že chceme vystoupit, a nebo využít asi že někdo nastupuje? Ještě se prosím zeptam jestli jste dávali nějaké peníze do pasu na recepci při příletu a nebo je to zbytečné? Děkuji za odpověď reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání