Napsat recenzi

nejhorší dovolená v Tunisu

Recenze hotelu One Resort Jockey Hotel **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 454x
Recenze se líbila: 76 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

reakce na komentář připsaný k minulé recenzi - reagovat ani nový komentář nešel technicky vložit,proto odpovídám touto cestou

dobrý den .moře naprosto čisté ,po bouřce moře přinese cokoli ale pláž uklízeli denně -pohoda. jídlo super ,ale pokud někdo čekal vepřové maso tak marně, jinak výběr slušný a neustále doplňovali, obsluha - jsou zvyklí na dýško - dejte někomu 2 dináry a bude kolem vás skákat celý týden a druhá věc je usmívat se na ně a všechno jde, je to prostě jiná mentalita. střevní potíže někdo měl a někdo ne - pozor na led - ten není z balené vody, muslimové tam byli ale pouze ubytovaní- z ulice tam neměli přístup ani do hotelu ani na pláž - což je možné v jiných hotelech. rozhodně nikde neměli přednost, animátoři skvělí - určitě vyzkoušejte.

pročetla jsem různé recenze na stránkách CK a některé se týkají jiného hotelu - mají to popletené

one resort jockey aquapark hotel

one resort aquapark spa velká zahrada plná bungalovů

stejný majitel, 2 km od sebe - byla jsem v obou a tak jsem poznala i fotky spletené ze 2 resortů, zaměnuje i CK v nabídce, většina negativních recenzí byla na bungalovy - s tím souhlasím bylo to něco úplně jiného než hotel jockey

ještě bych poradila - výlety nabízené hotelem jsou levnější než od CK a byly perfektní- vše zajištěno na jedničku

letos jedu zase

Jana

Ubytování  průměrně (5/5)

úklid denně,výměna ručníků - vše v pohodě

Strava a stravování  průměrně (5/5)

velký výběr všeho a neustále doplnovali jen ,vepřové nečekejte

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

naprosto ochotný a usměvavý personál

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

všude čisto včetně pláže

Celkový dojem  průměrně (5/5)

resort skvělý ale mimo je prostě špína

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Vít: Letiště - 6. 12. 2023 18:53

Rád bych se zeptal, zda provoz blízkého letiště narušuje dovolenou, nebo to nemá žádný vliv. Děkuji reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání