Napsat recenzi

Pěkná dovolená

Recenze hotelu One Resort Aqua Park & Spa **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 1 244x
Recenze se líbila: 518 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkný hotel. Zrekonstruovaný po tunisku. Což znamená , že něco je horší a něco lepší. Nečekejte krásnou novostavbu. Ale kdo jede na dovču vyhledávat chyby tak má být doma. Hotel byl plný rusáků. A jejich chování tomu odpovídalo.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování ve zrekonstruovaných bungalovech v obrovské zahradě. Něco je nové , něco staré , něco předělané , ale fuknční. Pokoje uklizené , několikrát převlečené peřiny. Výměna ručníků trošku horší. Odnesou skoro čisté , ale nové nedonesou. Musíte si to pohlídat jinak se není do čeho utřít. Na pokoji moderní televize , kde nejde ani jeden český program ( my telku stejně nesledujem) a trezor zdarma na pokoji. Klima není centrální , pustíte si kdy chcete. Zahrady teprve začínají dávat do kupy.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava dobrá. Každý si musí vybrat. Byly i krabi . Ale zase ti rusáci. Naučili jsme se je nevnímat. Hrozně plýtvají a pomalu se rvou o jídlo aby měli dost a potom to stejně vyhodí. Druhy jídla rozmanité. Dělají všechno. Pouze naše omáčky a knedlíky ne.(to si můžem dát doma)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Pěkné. Personál ochotný ale v mnoha případech čekající na bakšiš. Nejhorší byl bar na pláži. Ale taky ne všichni , je to o lidech. Hotel má aqua park a vodní řeku. Pokud nechcete jít na oběd nemusíte. Podávají tam těstoviny , burgry , hranolky a zmrzlinu. Najíte se taky dobře.Dokonalá bezpečnost. Hotel hlídaný jak od vstupu tak od pláže. Cesta z letiště taky bezpečná , hodně hlídek. Pokud se má něco stát tak se to stane.Doma i jinde.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Moře je moře. Někdy čisté , jindy špinavé. Pláž vždycky vyčištěná. A někdy trocha té trávy se taky dá přežít. Projdete třeba 2m už je krásně modrá.

Okolí hotelu  průměrně (2,1/5)

Není kam jít. Bez obchodů. Musí se jet jinam. Monastir nebo Souse.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Nějaké chyby se najdou vždycky. Ale není to podle nás nic , čím by si měl člověk kazit dovolenou. Takže opět byla dovolená fajn. Jen maličko zazlobilo počasí. 5x jsme byli na Džerbě a nikdy ani mráček. Poprvé pevnina a 3x nám pršelo. Další rok raději zase na Džerbu. (Pokud to bezpečnost dovolí)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání