Napsat recenzi

Poprvé Tunisko a velké zklamání

Recenze hotelu Marvida Rosa Beach Thalasso & Spa Hotel **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 6x
Recenze se líbila: 44 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po příjezdu na hotel jsme dostali náramky a šli na večeři, poté nás ubytovali. Nejprve jsme byli z pokoje trochu zklamání a chtěli to řešit na recepci ( recepční byl velmi nepříjemný), ale jakmile jsme zjistili, že si na pokoje stěžuje skoro celá skupina českých ubytovaných hostů - na nefunkční klimatizaci, lednici, neodtékající umyvadlo, dokonce i na neuklízené a nepřipravené pokoje pro nové hosty, tak jsme byli rádi za pokoj, který jsme dostali.

Bazén u hotelu mě nenadchl, malý, přeplněný, slaná voda. Byli jsme zde 12 dní a za celou dobu jsme si nevšimli, že by byl vypuštěn a vyčištěn (při takovém náporu lidí koupajících se v plavkách různého typu např. muslimské ženy).

Na pláž jsem se moc těšila, ale došlo k mému velkému zklamání. Vím a chápu, že příroda je příroda, ale toto teda fakt ne. Hrůza. Z břehu se na nás každý den valila nelibá vůně hnijících vyplavených chaluh, které byly skoro až u lehátek, protože pláž je úzká a malá. Obden tam jezdil a sbíral tyto chaluhy místní pán na vlečku s koněm. Snahu oceňuji, ale chtělo by to čistit neustále, ať nejsou hosté zklamání z nevydařené dovolené. Pláž špinavá, neudržovaná, na zemi vršky od piva, sklo, cigarety… Očekávala jsem teda víc. Po přeskočení černých hnijících chaluh cca. po 2 metrech, bylo moře celkem čisté, mělké, vhodné pro malé děti.

Na pláži je i ostraha. Nechápu teda její úplný význam, asi kvůli možným potyčkám. Velká část pláže s lehátky byla k dispozici místním přijíždějícím lidem z okolí. Myslela jsem si, že by tuto pláž měli mít k dispozici jen hoteloví hosté, to mě hodně zklamalo. K hotelu jedete sice přes hlavní bránu, ale z boční strany hotelu ( na tuto stranu jsme měli balkón z pokoje, tudíž víme své), jsou na celé ploše zděného plotu natažené ,,ostnaté dráty”, co kdyby …? Z této strany u hotelu pustí k bazénu a na pláž všechny, kdo přijede. Parkoviště bylo dost velké cca pro 100 aut, tudíž okolí hotelu u bazénu i moře přeplněné, a podle toho to také tak vypadalo, co se hygieny týče. Bar u pláže zpoplatněn, pro pití si musíte chodit až k baru u bazénu - pokud si nenesete svou vlastní vodu nebo si nekoupíte drink za cca 220 Kč.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Celkem dobré, neodtékalo sice pořádně umyvadlo a sprchová hlavice stříkala na všechny strany. Ale oproti jiným nedostatkům ostatních ubytovaných hostů jsme byli rádi za pokoj, který jsme dostali. Ručníky každý den čisté, ráno je pokojská vzala a donesla až někdy kolem 16 hod. Pokojská byla velice milá, nemůžu si stěžovat.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Strava mi připadala každý den stejná, na palačinky, hranolky, rybu.. čekali lidé ve frontách, na jídlo nejlépe jít ihned mezi prvními, ať si najdete jednak místo k sezení a jednak ať nečekáte dlouho ve frontách.. Ovoce jen žlutý a vodní meloun,, jednou za 12 dní bylo i hroznové víno, v den našeho odjezdu jsme měli k obědu i blumy, tedy dost chudý výběr. Zeleniny dostatek, jídlo chutné, kořeněné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Personál v jídelně milý, ochotný. Pokojská super, recepční velice arogantní pán. Animační program každý chválil, ale mě neoslovil. Večerní program pro dospělé - nic moc teda, hudba z vedlejšího přiléhajících baru u pláže rušila animační program, bylo to tam jak

u ,,kolotočářů”, čím hlasitěji, tím lépe.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž mě velmi zklamala. Špinavá, neuklízená, viz výše. Moře po přeskočení černého nepořádku celkem čisté.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Okolí hotelu po stěžování si některých hostů uklízené, interiér - celá podlaha směrem k hlavní recepci se poté umývala i několikrát denně.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Zklamaná, tento hotel už nikdy.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 23 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání