Napsat recenzi

Nejkrásnější dovolená!!

Recenze hotelu Houda Golf Beach & Aquapark Hotel (ex Novostar Houda Golf Beach) *** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 590x
Recenze se líbila: 520 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 1
Komentáře: 0

Galerie videí

První den na pláži jsme si všimli,že na břehu je hodně řas,druhý den ráno už tam nic nebylo ale odpoledne zase to samé ale pravidelně to čistí.Chodí tam hodně obchodníků,mají dovoleno chodit jen pouze u břehu tak se nebojte,prodávají různé suvenýry od ovoce až po cigarety nebojte se smlouvat :)

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Hotel je krásný,nechápu jak to,že mají jen 3 hvězdičky... hotel je čistý,veřejné wc na recepci je čisté,wc na pláži je trošku špinavější ale za to můžeme my,když někdo neumí zvednou prkénko... každý den čisté ručníky vše pěkně voní,ustlané postele jen na pokoji jsme našli 2 šváby ale měli jsme celou noc otevřený balkon.Fotky na kterém prezentují ten to hotel bych se dvakrát neřídil hotel je velmi moderní.Co se týče Wi Fi nemohl jsem se připojit asi 6 dní přes mobil ale na tabletu jsem se připojil.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Zábava tam je neomezená od fitnes až po lítáni na padáku,které stojí jen 35 dinárů strava výborná,vše čisté,jídlo mi velmi chutnalo,jde to i na mě vidět :) na poslední večeři jsem měli ,krasný ozdobený stůl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál jsou velmi ochotní a také skvělé pobaví,vždy se nám věnovali,vždy se jím dával bakšiš za to že se o nás krásně staraly :) nic jsem nám také na pokoji neztratilo :)

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Zábava tam je neomezená od fitnes až po lítáni na padáku,které stojí jen 35 dinárů strava výborná,vše čisté,jídlo mi velmi chutnalo,jde to i na mě vidět :) na poslední večeři jsem měli ,krasný ozdobený stůl.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí hotelu jsou supermarkety celkem 3 ale ta poslední stojí na prd nikdo tam nechodí kousek od hotelu je nepořádek jinak fajn.Zapoměl jsem dodat cesta do Monastiru a sousse taxíkem stojí 10 dinárů za naše 130kč jinak jezdí takové mini dodávky jsou bud žluté nebo bílé cesta do města je mnohem levnější jen za 1 dinár 13kč

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem.. byli jsem tam od 28.5 2013 do 4.6 2013 dneska jsme se vrátili domů a už se mi stýská :( byla to má nejlepší dovolená,prostě dovolená snů!!!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 72 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání