Napsat recenzi

Nenároční klienti s většími dětmi, velmi rušný hotel

Recenze hotelu Houda Golf Beach & Aquapark Hotel (ex Novostar Houda Golf Beach) *** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 310x
Recenze se líbila: 497 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel s bazeny a tobogánem,je pro nenáročné klienty s dětmi, velmi rušný, přeplněný.

Cestovali jsme s tuniskou let.spol.Syphax tuším.Jedná se o přímý let do Monastiru takže super- žádná Ostrava a podobně.Bohužel jsme odlétali o 4 hodiny později, protože společnost nezaplatila naší Shell za naftu, ale nakonec jsme odletěli.Nazpět jsme měli opět zpoždění, nakonec jsme letěli s italskou společností livingston- kdoví proč. takže jako dopravu moc nedoporučuji.Syphax také neměli v letadle colu, džusy....jen vodu a nějaké mirindy...nám stačila voda, tak si nestěžujeme. hold může se stát.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Za bakšiš 20 Euro jsme dostali krásný prostorný pokoj s 2 postelemi + palandy nad sebou.Výhled byl na tenisové kurty. Chtěli jsme ubytování na klidném místě, protože jsme cestovali s malým dítětem 3 roky, které spí i přes den. Myslím, že to bylo opravdu jedno z nejtišších míst....hotel je velice rušný a animační programy jsou hlasité.Některé pookoje jsou také směrem k diskotece, kterou jsme slyšeli i když je uplně na opačném konci arealu...naprostá katastrofa pto ty, co chtějí spát.Animace byly teměř vedle, ale snesitelné, diskoteka byla opravdu až do 3 hodin do rána a bylo mi líto lidí , kteří bydlí teměř vedle.Jinak pokoje čisté i celý hotel.Denně měněné ručníky, prostorná koupelna s vanou a odd.WC.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Perfektní, každý si vybere...pozor na dětský koutek--- velice pikantní omáčky-chilly všude. JInak třeba omáčka GRAVY a další naproti -idealní pro děti.Výborné tuniské speciality, dortíčky, maso na grilu, ryby skoro každý den.V nabídce spousta salátu, ovoce, zmrzlina.Kvalita jídla výborná - několikrát jsme viděli jak kontrololují našlehanou pěnu kvuli teplotě.Pořád doplnují jídlo.Člověk muže i lehce nabrat několik kil navíc...opravdu vynikající jídlo.Balená voda k dispozici po celý den.Jelikož je v hotelu 2násobek klientů než dostačuje kapacita jídelny, přidělí vám čas na oběd a večeři.Máte tedy hodinu na jídlo, někomu to přišlo málo, když musel nejdříve obsloužit děti, nakrájet jim jídlo, nakrmit a pak tedy sebe.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Velký hotel bohužel na malém prostoru co se týká počtu klientů. Zahrada u bazenu je nádherně upravená a pláž také.Pořád se o níi starají a uklízejí stále dokola.Dětský koutek, animace bezkonkurenční ! zábava 100% ! bazeny čisté, také u tobogánů. Personál vstřícný a snaží se opravdu dělat vše, aby jsme my, občas opravdu nepříjemní češi, byli spokojeni.Fitnes,výřivka,spa a bazén uvnitř jsme ani nevyužili. Koktejly užasné! o pul 7 večer zadarmo-samozřejmě, unaproti recepce. Také je k dostání u bazénů, za poplatek ovšem, italská zmrzlina vynikající a palačinky na všechny zpusoby.Bohužel nemají osušky na zálohu! WIFI zdarma v hale.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž krásná, lehátka najdete i po snídani, matrace.U bazénu ne.Když jsme odjížděli, tak dávali také slunečníky do zahrady...hotel byl totálně narvaný.Moře bylo špinavé první 2 dny, pak se vyčistilo, ale pořád to nebylo moře jako na Djerbě .Čisté, ale poněkud zelené.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Obchodní centra a nové stavějící se hotelové rezidence.Prostě Tunis.K hotelu jezdí 2 x denně vláček , který Vás dbveze za 8 TDN na dospěláka do Monastiru či Skanes.Pro děti super zážitek.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Kromě té pláže jsme byli spokojeni.Odpovídá ceně, kterou zaplatíte na last minute.Kdo nemá děti a nemá rád kolem sebe hodně lidí at tam raději nejezdí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 72 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání