Napsat recenzi

Houda Golf And Beach Club 2013

Recenze hotelu Houda Golf Beach & Aquapark Hotel (ex Novostar Houda Golf Beach) *** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 260x
Recenze se líbila: 476 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla skvělá ,velké poděkování směřuje k naší delegátce Michaele Lhotákové,které patří velké díky ,se vším pomohla,vše řádně vysvětlila a chodila vždy přesně na minutu včas,hotel by si zasloužil více jak 3 hvězdy ,personál slušný,usměvaví a vždy se nám snažil vyjít vstříc.Na jídlo si stěžovat nemůžeme,pro nás se tam dali jíst jen 2 jídla ale to se dá v Africe očekávat že vám nedají na talíř knedlo,zelo,vepřo :)

Ubytování  průměrně (3,2/5)

bez problémové ,klíče jsme dostali hned po příjezdu na hotel a rovnou s krásným výhledem na moře i na bazén.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Hodně Tuniských jídel ,které se moc jíst nedají ale nadruhou stranu ,je tam veliký výběr ovoce,dortů a dalších jiných cukrovinek,ale hlavní jídla se tam moc jíst nedají ,jedli jsme buď jen pizzu,hranolky nebo zeleninové saláty ,na tom se nedá nic zkazit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Jak jsem psal ,hotel by si zasloužil více hvězd než jednu ,čistota,všechno na hotelu funkční ,dokonce i klimatizace běžela dobře ,takže žádný problém. 4 hvězdy dávám jen proto že nás celkem obtěžovala uklízečka každé ráno :)

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Bezény super ,dokonce i s tobogány ,jen moře bylo 6 dní špinavé protože tam foukal dosti silný vítr než jsme přijeli,takže jsme se raději koupali jen v bazénu.Ale poslední den už bylo moře čisté až průzračné.Jen jsme to nevychytali :)

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Hned vedle hotelu obchod se suvenýry a oblečením nebo jídlem a hygienou ,další obchod hned venku mimo okolí hotelu,kde se dá koupit uplně všechno potřebné ,kousek od města Sousse kde jsme se byli podívat 2x v kočáru ,takže spokojenost.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Byli jsme spokojeni se vším.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 72 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání