Napsat recenzi

Nejezděte pokud si chcete UŽÍT dovolenou a nepřemýšlet kam šaháte.

Recenze hotelu Helya Beach & Spa Hotel **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 122x
Recenze se líbila: 222 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tohle není hotel pro nenáročné klienty. Tohle je hotel jen pro místní lidi.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Jediné co nebylo až tak špatné na tomto hotelu byl náš pokoj. Starý ale aspoň čistý. Balkonové dveře nešli zavřít ale to byla maličkost. Jiné pokoje měli plíseň a nebo balkónové dveře nešli pro jistotu vůbec otevřít. Vytírání probíhá čistou nebo chlorovanou vodou, takže nikde na vás nedýchne vůně saponátu. Vysávat chodbu jsme neslyšeli za celou dobu pobytu a ty koberce si o to vysloveně říkali.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Stravování byla jedním slovem katastrofa. Restaurace špinavá a stoly a podlaha jakbysmet. Nejhorší je nádobí, které ještě mělo na sobě nánosy mastnoty a jídla a kolikrát jste pobíhali aby jste něčím mohli vůbec jíst. Na sklenicích to bylo nejvíce patrné až nechutné. Když jste se barmana zeptali, co to má být tak se smál a hledal s vámi čistou sklenici.

Co se týče jídla, tak stále dokola to stejné jen trochu jinak upravené.

Snídaně: croasany a čokorolky, vajíčková omeleta, trochu salátů nevypadajících vůbec vábně, a jeden druh salámu (jako náš junior) a sýru. K mléku tam byly křupinky připomínající naše rozemleté lázeňské oplatky a to se vůbec neměnilo. Jen asi 4..den přibyli vajíčka na tvrdo.

Obědy:kuřecí rozporcované, že nevíte kterou část jíte, hovězí - to bylo vždy měkké, brambory či kaše a pak nějaké těstoviny. Jednou dali lasagne a jednou plněné papriky. Jinak furt stejné.1. dva dny vodní meloun a další dva dny pak sladký meloun a jinak vždy po jednom druhu (víno, švestky a nektarinky) . Sladká tečka pár kousků sladkého skoro stále stejné (jen dvakrát byla zmrzlina)

Večeře: Obdobné co na oběd

Až vám vše leze krkem. Děti to už nechtěli jíst vůbec.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Recepční neochotní. Nechají vás rádi čekat. Když jsme potřebovali službu pokojské tak byla ochotná - měli dva dny svátek a prostě se úklidy nekonali. Měli tak jednu pokojskou na celí hotel.

Nejhorší byli záchody, které smrděli a i tak vypadali. U bazénu byli tak příšerné, že děti se jen děsili, když tam měli jít - museli jsme běhat na pokoj. U recepce smrděli snad ještě více a často nebyl toaletní papír.

Akce pro děti začínali až okolo 21-21:15. To naše děti vydrželi tak 15 min a odpadli.

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Bazény jsou všude oprýskané,chyběli přepadové mřížky u bazénu, takže často jste šlápli do odtoku, venkovní sprchy fungovali tak z poloviny a to ještě jestli byl tlak vody. Tobogány se pouštěli od 10-12 a od 15-17 a v tomhle byli přesní a nebo ho odpoledne nepustili vůbec. Když můj kluk vypadl z kruhu a topil se tak plavčík nehnul ani brvou. Jela jsem za ním a vytáhla si ho sama.

Moře nevypadá jak na obrázku. Šířka pláže je tak na 5 metrů od zdi - na 2 lehátka za sebou. Pozvolný sestup je tak 15 metrů. Na břeh se vyplavují odpadky, které ostraha průběžně sbírá. Ale je to děsný. Bazény a moře jsou přístupné pro místní a tak tam bylo spoustu lidí, které personál nestíhá.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Strašně nás při průchodu kolem žrali komáři, takže repelenty sebou. Dětské hřiště stále prázdné.Byla tam stejně jen skluzavka a 3 houpačky nic víc, ale v podvečer, kdy už není takové horko vás tam udolají komáři. Vnitřní prostor dětské herny byl tak špinavý, že jsem se tam neodvážila ani vejít. Golfové a tenisové hřiště zejí také prázdnotou a po dešti se drželo dva dny pod vodou. Kanalizační systém u hotelu je absolutně nefunkční a voda tam stála celý den než se odpařila. Letiště je přímo naproti, ale to nám vadilo ze všeho nejméně. Letadlo tak jednou za hodinu přistane či odletí. Výlet taxíkama na vlastní pěst do Monastiru není problém.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Hrůza a děs!!! Špína a jídlo hrozné. Tunisko je celkově dost špinavé ale v resortu by se dalo snad ovlivnit. Nedoporučila bych to nikomu. Jestli Monastir, tak vybrat jiný resort ale ne tento!!! Jedna paní v letadle nám ukazovala jak měli načančané stoly jídlem v nějakém Family hotelu. Češi, Poláci a Rusové... tady Němce nepotkáte.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 29 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání