Napsat recenzi

Již nikdy

Recenze hotelu El Mouradi Skanes Hotel **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 127x
Recenze se líbila: 203 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel absolutně neodpovídá 4*, v Tunisu jsme byli na dovolené celkem 4x, vždy ve 3* hotelích a nyní jsme se těšili na lepší, ovšem opak byl pravdou. Na fotkách vypadá hotel pěkně, ale pokoje jsou zastaralé, tv nefunkční a staré, ledničky staré, smradlavé, snad 20ti leté. Velice špatný výběr jídla, již druhý den jsme pochopili proč lidi stojí u dveří na oběd a večeři a čekají až otevřou.... kdo dřív přijde, ten má jídlo....Navíc stále něco chybělo, nebo se opravovalo, např. automat na kávu, post mix, výměny vod.....V hotelu s námi byli ještě 2 rodiny z Čech, názor mají stejný. Bohužel.

Ubytování  průměrně (3/5)

Žádný zázrak, jak jsem již zmínila v popisku. Za mě 2+/3*

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava byla asi nejhorší, nechápu jak mohi dát na tak velký hotela pro tolik lidí na oběd a večeři jen dvě "lodničky" masa. Vetšinou se jednalo o kuře a hovězí. Kuře bylo klasicky pečené, rozsekané na malé kousky a hovězí se měnilo v podobě našeho guláše a na zelenině.Tato 2 jídla byla každý den na oběd a večeři. Další jídlo byla nějaká ryba (menší ryby většinou v tomatě) a když jste si vystáli ooooopravdu dlouho frontu na lepší jídlo, což byl třeba tuňák, tak jste ho jedli studený, protože pak jste museli vystát další dlouhou frontu na brambory. Nakonec nejvíc jídel bylo v podobě, zap.lilků, květáků,rajčat,paprik, těstovin a další bar se spousty syrové zeleniny. Podotýkám, že tato jídla nešla vůbec na odbyt a i přesto jich bylo nejvíc. Ano, jednu za ten týden jsme meli vařené skopové, pro ty kteří neměli své zuby, zcela nepoživatelné. Šlo o to, že bylo hodně lidí a málo kl.jídla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Zapomeňte na wi-fi. Ano, občas jsem byla schopna odeslat nějakou zprávu, ale aby se mi načetli obrázky, popř., aby jsem se připojila na Seznam.cz, to nikdy!!! Smutné. Jinak animace a zábava na 1.

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

Jak již uvedla paní přede mou v jiné recenzi. Jen 2 dny z 6 jsme měli pěkné moře a to pouze dopoledne Ptáž malá, škaredá...

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Klasika na Tunis, ale bezva nákupy v blízkosti.Pokud není člověk náročný na dárky a suvenýry nakoupí v blízkosti hotelu, vč.vody, jídla, kávy atd. Nemusí se jezdit do Sousse.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Do tohoto hotelu již nikdy. Byl pro nás zklamáním.....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 9 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání