Napsat recenzi

Velká spokojenost

Recenze hotelu Eden Club Skanes Hotel *** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 356x
Recenze se líbila: 414 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Záleží na tom,co kdo hledá a očekává.Já jsem chtěl vybrat hotel a lokalitu,v které by si to hlavně užila moje 6,5 letá dcera.Po přečtení mnoha různých recenzí jsem se rozhodl pro Eden Club a byla to dobrá volba-čistý hotel i bazény se spoustou tobogánů a skluzavek pro dospělé i děti,výborné jídlo i animační programy,fungující dětský klub,teplá voda v bazénech i moři,dobrá organizace CK.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Menší,ale naprosto dostačující čistý pokoj (žádný zápach,plísně,nebo švábi a mravenci) s malinkým balkonkem s výhledem do skvěle udržované zahrady.Ob den jsme si nechali uklidit a vyměnit ručníky.Ještě před sezonou nefungovala klimatizace,takže i v noci bylo teplo,ale nic nesnesitelného.Měli jsme el.odpuzovač komárů,který asi fungoval-poštípaní jsme nebyli.V TV pár programů,ale vůbec jsme ji nepouštěli.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Chtěl bych někdy vidět domácí týdení stravu těch lidí,kteří si stěžují.Jestli někomu chybí salámy,knedlo-zelo-vepřo,řízky a podobně,tak ať sedí doma.Ta jídla v Tunisku jsou prostě jiná.Já vždy ochutnal i takové věci,které doma nemáme a pak se dosytil něčím evropštějším.Na první pohled možná při příchodu do jídelny nabídka vypadala podobně,ale ono se to obměňovalo a po celý týden bylo možné různě kombinovat,takže ve finále nikdy nebylo stejné.O zákuscích a dezertech je zbytečné se rozepisovat-kdo má,jako já, rád sladké,tak si užije.Jídla vzorně doplňovali i ke konci otevírací doby,snažili se pořád uklízet a odvážet nádobí,ale když jsou někteří hosté hovada,tak to při vší snaze nelze vždy zvládnout hned.Zmrzlina mimo jednoho dne po každém obědě,vždy melouny,méně pravidelně pomeranče madarinky,broskve...Velmi kladně hodnotím i snak u bazénu-pizza,palačinky,panini,špagety,popkorn,párek v housce-možnost najít něco k zakousnutí byla i v noci.Na pití sladké rádobydžusy,pivo se dalo kupodivu pít,víno oproti tomu ne,Tvrdý alk.nepiju ani doma,takže jsem si jen párkrát nechal něco namíchat-ale nebylo to nic moc,na pořádné koktejly holt musím zase letět do Karibiku.Kdo se přijede opíjet,asi nebude nadšený.Někomu můžou vadit plastové kelímky na pití,ale je možné si nosit vlasní sklo-bez problémů načepují.Na pláži a u tobogánů fungují bary jen napití-pivo a sladké limonády.Hlavně jsem ale rád že i když jsme jedli a pili všechno,žádné žaludeční problémy jsme neměli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Jedinou kaňkou bylo,že při ubytování převzal recepční pasy,otevřel je a když v nich nenašel žádnou bankovku,s uměvem mi je nenásilně vrátil a zeptal se,jestli by jsme si přáli nějaký pěkný pokoj.Říct mu ne,děkujem,my chceme nějaký hnusný a smradlavý, jsem se neodvážil,tak jsem mu je vrátil s 15ti dolary.Byla to asi zbytečná investice,protože se mi potom zdály v tomto hotelu všechny pokoje na stejné úrovni-velikostí,čistotou,asi žádné nemají přímý výhled na moře-jen do pěkné zahrady nebo k tobogánům.Sousedé, co měli pokoj vedle nás v 2.patře (taky za 15 USD) si ho následující den za přítomnosti delegátky bez problému a bez bakšiše vyměnili do přízemí.Jinak jsme služby nevyužívali,personál usměvavý,snaživý.Animátoři sympatičtí,zábavní,snaživí,hlavně dcera se zapojovala a byla nadšená.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Z recenzí jsem tušil,že to nebude žádná sláva,takže jsem byl překvapen spíše v pozitivním smyslu.Pláž u tohoto hotelu je asi nejlepší v okolí-žádný zápach,docela uklizená,asi na 3 řady lehátek široká,řasy po ránu uklizené,přes den se někdy objevily,ale jedním krokem se překročily a pak už v pohodě,voda poměrně čistá-na nohy bylo vidět,medůzy jsem za celý týden nepotkal.Pro děti pár mušliček,krabíků,sem tam rybička.Pozvolný vstup.Lehátek tak tak,ale vždy jsme nějaké našli.Voda překvapivě teplá-27-29st,v bazénech 28-30 st-paráda.V pozadí elektrárna-rušivá pouze na fotografii.Na šnorchlování to není ani náhodou.Kdo pojede kvůli moři,bude asi sklamán.Nám to ale tentokrát stačilo.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Neplánovali jsme žádné výlety,ani nákupy,takže nás to nezajímalo.Cca 500 m od hotelu 2 menší obchoďáky a restaurace.Dcerka si koupila za 2 dolary plyšového velblouda na památku a byla spokojená...

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Byl jsem na dovolené u moře už na všech kontinentech,v Tunisku ale poprvé.Nejezdím nikdy na stejná místa,ale sem bych se klidně vrátil.Kdo pojede s menšími dětmi a nevadí mu,že je klientela z 85ti % ruská,měl by být spokojen,pro lidi hledající klid to ale není.Drobné,nepodstatné nedostatky by se asi našly,ale za SLM cenu pod 10 000 Kč by bylo neobjektivní si na něco stěžovat.Dcera (6,5 let) byla nadšená,já (45 let) i moje matka (66 let) jsme byli velmi spokojeni.Dal bych 4,5 hvězdy.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 34
z 49 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání